Take a fresh look at your lifestyle.

Incredibil// Presedintele liberal- democratilor europeni cere demisia presedintelui si a guvernului. Plecati odata hotilor!!!!!

Sir Graham Watson, presedintele liberal democratilor europeni care, macar ca definitie, ar trebuie sa fie apropiat de PD-L, ia pozitie fata de protestele din Romania. Acesta transmite un mesaj postat pe youtube in care sustine poporul roman si cere alaturi de noi demisia guvernului si a presedintelui Traian Basescu.

Watson spera ca vom avea alegeri anticipate. “Nu este posibil sa continui continui cand presedintele abuzeaza de puterile sale consitutionale impingand Legea sanatatii in Parlament. Nu este posibil sa continui cand oamenii si-au pierdut increderea intr-un Guvern care a devenit lenes si care arata semne ca a devenit corupt…Expresia opiniei publice, atat de puternica cum a fost pe strazile Bucvurestiului si oriunde altundeva trebuie sa fie de ajuns ca sa trimita un mesaj Presedintelui si Guvernului: A sosit timpul sa plece! Sa ofere tarii noi alegeri si un nou inceput!”, spune sir Graham Watson in mesajul sau.

Multumim pentru suport si cerem in continuare ajutorul Uniunii Europene, parlamentarilor ei, indiferent de partidul din care fac parte pentru a ne ajuta sa reinstauram adevarata democratie in Romania. Implicarea Uniunii Europene prin mijloacele eficiente pe care le are la dispozitie poate aduce stabilitate si o democratie viabila si curate de care poporul roman are atata nevoie.

Asteptam din partea presedintelui Traian Basescu si a membrilor Guvernului sa realizeze ca e timpul sa plece si sa fie organizate alegeri corecte, iar cei care vor veni la guvernare sa lase la randul lor deoparte coruptia, clientelismul politic si sa activeze adevaratii economisti ai tari pentru a gasi cele mai viabile solutii pentru ca tara sa fie scosa din aceasta criza. Taierile de salarii, de pensii de pana acum, majorarea TVA si impozitele care au impovarat poporul nu sunt si nu vor fi cele mai bune solutii niciodata, fara politici economice de sustinere a intreprinzatorilor, masuri fiscale propice pentru dezvoltarea economica si nu impovararea ei.

Asteptam demisia tuturor celor care ne-au condus in ultimii ani, chiar cu riscul de a raspunde cu libertatea, asa cum ar fi normal intr-o tara civilizata. Raspunderea minsiteriala trebuie bine definita in lege, pentru ca banii publici sa nu mai fie cheltuiti dupa bunul plac al unui ministru vremelnic.

Urmariti mesajul lui Sir Graham Watson


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy