Take a fresh look at your lifestyle.

Incredibil// Dascalul suspectat in cazul mortii lui Tavi Feraru va oficializa slujba religioasa de inmormantare

Maine 5 septembrie 2013, orele 14.30, la Biserica Sf. Sava va avea loc slujba religioasa pentru inmormantarea celui care a fost Octavian Feraru, antrenorul de karate care a cazut victima unui descreierat tocmit sa ucida. Slujba va fi oficiata de preotul paroh Mihail Malai si dascalul Gabriel Grosu. Unii dintre locuitorii din zona in care a locuit Tavi Feraru, enoriasi ai bisericii Sf. Sava sunt intrigati de posibilitatea ca dascalul Grosu, care este cercetat in acest caz de omucidere, al carei victima este chiar Tavi Feraru. Subscirem si noi celor care sunt intrigati ca s-ar putea ca dascalul sa participe la slujba religioasa.

Facem apel pe aceasta cale catre Parohie sa dispuna suspendarea dascalului Gabriel Grosu la aceasta ceremonie religiosa, pentru ca, in mod normal, daca va fi gasit vinovat de catre organelle de ancheta, acesta va fi nevoit sa renunte la straiele bisericesti. Apelul nostru are la baza indignarea vecinilor lui Tavi si evitarea unui scandal in Cimitirul Eternitatea, acolo unde va fi inmormantat cunoscutul antrenor de karate. Dumnezeu sa il aibe in paza!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy