Take a fresh look at your lifestyle.

Incomodph.ro il felicita pe Cristian Iancovici. Intra sa vezi de ce

Pus in functie in dispretul OG 109/20011, Cristian Iancovici si-a luat un pui de concediu pentru a-si insura baiatul. Casa de piatra tanarului Alex, cu aceasta ocazie. Ne intoarcem la tatal sau, care si-a luat concediu pentru ca nunta sa fie una reusita. Intamplator sau nu, masa si dansul vor avea loc la restaurantul Bocaccio, unde patron este nimeni altul decat consilierul local George Stanciu. Se leaga filiera despre care tot vorbesc in articolele mele, respectiv Sebastian Ghita, Iulian Badescu, George Stanciu si Cristian Iancovici. Sa fie cu noroc, ca doar n-o fi facut omul, degeaba, imprumut la RATP pentru vreo suta de milioane, zilele trecute. Numai ca, desi aflat in concediu, Iancovici revine cu drag la munca si semneaza acte care, intr-o tara normala, ar fi nule de drept. La fel ca si cele semnate de Seful Serviciului Contenctios al RATP, Gabriela Chrita, care se afla in concediu medical. N-o sa-i cerem primarului sa ia masuri pentru ca sunt oamenii lui. Nici Ion Micu, vecin din Soimari cu Badescu, nascut in Carbunesti nu pare a fi usa de bisierica desi, la prima vedere, ai zice ca e Mitica Blajinu. Auzim si noi pe surse, ca Micu s-a umflat un pic in pene ziele aceastea si s-a proptit in birourile directorului de Exploatare, Mihai Stelian si al directorului economic, Daniela Birligiu. Culmea era ca nu i-a vizitat ca sa ii salute ci ca sa le sugereze sa schimbe macazul. Adica sa faca fiecare cate o cerere si sa accepte alte posturi, mai jos decat cele ocupate in prezent. Asadar nu putem decat sa ii felicitam pe cei doi ca au cerut sa ocupe functia de Sef Atelier( Mihai Sebastian) si economist in cadrul Biroului Management si Controlul Calitatii( Daniela Birligiu), banuim noi, in mod logic, pe un salariu mai mic. In tot acest timp sotia lui Ion Micu este inginer la Serviciul Tehnic Investitii pe protectia mediului, iar sotia socrului mare Cristian Iancovici este lider de sindicat la personalul Tesa. Interesant cum de tolereaza acest parteneriat Consiliul de Administratie si, mai ales, domnul primar, marele primar cunoscator al legii transparentei decizionale, fulminantul deontolog Iulian Badescuuuuuuuuuuuuu.

Suntem curiosi ce s-a intamplat cu contra-candidatul lui Iancovici la postul de director, Constantin Fieraru despre care scriam in articolele trecute. Stiam ca este sef de sectie, dar vom afla zilele urmatoare si va vom comunica. In consecinta felicitari domnule Iancovici pentru casatoria fiului dumneavoastra. In ce priveste modul in care ati inceput activitatea de director nu faceti decat sa confirmati ce am tot scris pana acum, si anume, ca sunteti omul lui Badescu.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy