Take a fresh look at your lifestyle.

Incomodph.ro a semnalat situatia din strada Ghighiului. Intra sa vezi cui apartine “asfaltarea” si ce se va intampla

Dupa cum v-am prezentat intr-un articol despre strazile Ghighiului si Vintileanca, asfaltarea efectuata in urma cu un an a ramas nefinalizata in jurul capacelor de la canalizare. Am luat legatura cu Dan Dobre, seful Serviciului Drumuri din cadrul Directiei Investii a primariei Ploiesti, iar domnia sa, in cursul zilei de ieri a verificat alaturi de firma responsabila de acele lucrari, stituatia din teren.

Cetatenii care ne-au informat asupra acestei deficiente ne-au comunicat in mod gresit ca responsabilitatea apartine firmei CONI. Cu toate acestea, Varvaruc Gabriela nu primeste scuzele noastre deoarece a avut indecenta sa ne inchida telefonul in nas, cand putea sa ne spuna ca nu ei sunt de vina pentru disconfortul creat.

Asadar, firma Baustrada este cea care a efectuat lucrarile in urma cu un an. “Strazile Ghighiului si Vintileanca sunt in garantia firmei Baustrada pana in 2016. Am fost ieri cu repreznetantii acestei firme si am constatat ca sesizarea cetatenilor, prin intermediul dumneavoastra este reala. Saptamana aceasta sau cel mai tarziu saptamana viitoare,  firma Baustrada va remedia situatia pe cheltuiala ei, lucrariile fiind in garantie pana in 2016, cum spuneam”, ne-a spus Dan Dobre.

Nu stiu de ce, dar acest domn mi-a inspirat incredere si am convingerea ca va fi asa cum a spus.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy