Take a fresh look at your lifestyle.

Incepe magia din 31 octombrie// Festivalul “Toma Caragiu” la a VII-a editie

Astazi, 24 octombrie 2017, in cadrul conferintei de presa organizata in foaierul teatrului Toma Caragiu a fost prezentat Festivalul cu acelasi nume, care se va desfasura la Ploiesti in perioada 31 octombrie- 5 noiembrie 2017. Mihaela Rus, directorul teatrului a prezentat prezidiul prezent in fata presei si a carei componetena a fost : Laura Draghici( Chic Fleuriste- sponsor), Marius Dinu( consilier local PSD), Martha Mocanu( BES- sponsor), Vlad Mateescu( director Filarmonica Paul Constantinescu), Miriam Dumitrescu( coordonator festival), Raluca Radulescu( selectioner festival), Ioan Coman( sef sectia Drama), Dan Aldea( MRS Residence- sponsor) si Silviu Frigioiu( Anesil- sponsor).

In caz ca are vreo importanta,( pentru mine nu, avand in vedere valoarea artistica a Festivalului) bugetul alocat pentru acest an este de 450.000 de lei si este indreptat spre tot ce tine de cele 18 spectacole care vor avea loc in Ploiesti. Mai jos aveti orarul si locatiile unde mari actori ai scenei romanesti, precum Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Florin Piersic Jr. sau mai tineri, dar talentati, cum ar fi Mihela Teleoaca vor veni sa incante publicul ploiestean. Spectacolele de teatru care au loc in cadrul Festivalului Toma Caragiu se adreseaza atat celor maturi, cat si copiilor. Cel mai cautat si cu casa inchisa dintre toate spectacolele este « Umbre », care ii are ca interpreti pe Victor Rebengiuc si Mariana Mihut.

Mihaela Rus, directorul Teatrului Toma Caragiu s-a declarat multumita si fericita de festivalul care va incepe si a tinut sa multumeasca sponsorilor si tuturor celor aproape 200 de actori care vor veni la Ploiesti.

Inainte de a incheia reiterez, ceea ce am spus in conferinta, legat de o remarca a Ralucai Radulescu, care spunea ca la festival vor participa si tineri actori foarte talentati, pe care publicul nu-i cunoaste, desi ar merita sa fie cunoscuti pentru ca sunt foarte valorosi. Fac aceasta remarca, pentru ca in cazul in care as fi fost lasat sa expun clar ce am vrut sa spun, si nu privit cu compasiune de R. Radulescu si cu furie de cateva colege foarte “saritoare “ in a opri ideea din fasa, m-as fi facut inteles. Reiterez : TVR 1, 2, 3 sau care s-o decide ar putea sa isi deplaseze in tara carele de luat vederi si sa inregsitreze spectacolele care au loc la teatrele din localitatile importante si unde tineri actori foarte talentati ar primi o sansa sa fie vazuti de cat mai multi romani. Adica, se pot inregistra aceste spectacole, se poate face o baza de date si apoi sustine rubrica pe care acum o vedem pe TVR 2( din cate mi s-a spus) cu spectacole vechi, care periodic se reiau, mereu aceleasi, cu aceiasi actori si majoritatea din Bucuresti. In speranta ca macar de data asta m-am facut inteles, nu astept niciun raspuns, dar va invit cu toata dragostea sa veniti la cele 18 spectacole. Nu inainte de a va achizitiona biletele dand click AICI, pentru a afla de unde le puteti rezerva.

 

Festivalul de Teatru Toma Caragiu Ploieşti

Ediţia a VII-a, 31 octombrie-5 noiembrie 2017

Program

 

Marţi, 31 octombrie, ora 18.30                                                           Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Odeon Bucureşti

Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul)

de George Bernard Shaw

traducerea și adaptarea: Dana Dima

regia:Andrei Șerban

scenografia: Anka Lupeş

coloana sonoră: fragmente din Ernani de Verdi

distribuţia: Sabrina Iaşchevici, Antoaneta Zaharia, Alina Berzunţeanu, Alexandru Papadopol, Cezar Antal, Constantin Cojocaru, Cătălin Babliuc, Dimitrii Bogomaz

durata spectacolului: 2h 25 min. (cu pauză)

„Shaw privește cu umor ipocriziile naturii umane, care, constatăm și noi odată cu el, au rămas, până în secolul 21, neschimbate. Autorul ne invită să ne vindecăm prin râs de iluziile acelui fals patriotism, cât și de absurditatea intențiilor și acțiunilor noastre. E o piesă pe care George Orwell o admira și pentru faptul că nu-și pierduse actualitatea în timp, morala ei – aceea că războiul nu e o sublimă aventură romantică, meritând în continuare a fi repetată.” (Andrei Șerban – regizor)

 

Marţi, 31 octombrie, ora 21.00                                                               Sala Teatrului pentru Copii

Centrul Cultural ARCUB

Idolul și Ion Anapoda

adaptare de Mariana Cămărășan după George Mihail Zamfirescu

regia: Mariana Cămărășan și Toma Dănilă

scenografia: Vladimir Turturică

light-design-ul: Ștefan Vasilescu

distribuţia: Oana Pellea, Richard Bovnoczki, Florina Gleznea, Cristina Casian, Istvan Teglas

durata spectacolului: 120 min. (cu pauză)

Avem nevoie de bucurie, romantism, dragoste, povești. Mai ales acum, când lumea pare să se dezintegreze, când ritmul este alert și neiertător, când se pare că am uitat de noi. Este necesar să ne redescoperim în lumina unui râs nestăpânit, a unor farse nevinovate, pentru a vedea cât de ridicoli și sublimi suntem, sau am putem fi, atunci când ne îndrăgostim. De fapt, avem nevoie doar să fim. Până la urmă SĂ FIM. Pur şi simplu.

ANAPODA… un joc de-a teatrul, un joc de-a iubirea, un joc de-a viața – toate în amintirea unei doamne minunate care s-a îndrăgostit cândva de un bărbat prea tânăr, prea gentil, prea vorbăreț… un om total, dar total ANAPODA.

 

Miercuri, 1 noiembrie, ora 18.30                                                                   Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Național București

Umbre

de Marilia Samper

traducerea: Florin Galiș și Iunia Mircescu

regie, scenografie, ilustrație muzicală, lighting design: Vlad Cristache

asistent regie: Teodora Petre

asistent scenografie: Silvia Nancu

distribuţia: Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Gheorghe Visu, Mircea Rusu, Gavril Pătru, Alexandra Sălceanu, Emilian Mârnea

durata spectacolului: 2h 15 min. (fără pauză)

O montare cu o distribuție extraordinară, care reunește trei generații de actori, sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentați regizori tineri ai momentului. Un spectacol în care personajele își trăiesc drama personală până când, treptat, povestea fiecăruia se întrepătrunde cu povestea celuilalt, ca într-un puzzle care, odată asamblat, va dezvălui imaginea finală.

Un text contemporan al unei scriitoare spaniole, cu piese montate pe importante scene din Barcelona, care afirmă despre opera sa: „Sunt interesată de natura umană și de ceea ce motivează oamenii să acționeze, uneori în moduri ciudate. În scrierile mele am încercat să explorez laturile întunecate ale individului, să cercetez amănunțit temerile, obsesiile, dorințele, mereu într-un context recognoscibil, cu care spectatorul să se poată identifica, dar lăsând spațiu pentru imaginație și poetic”.

 

Miercuri, 1 noiembrie, ora 21.00                                                                         Sala Teatrului pentru Copii

Teatrul ACT București

N-ai tu treabă!

de Cătălin Ștefănescu după Dănilă Prepeleac de Ion Creangă

regia, scenografia, muzica: Alexandru Dabija

distribuţia: Marcel Iureş, Alexandru Voicu, Andrei Seuşan

durata spectacolului: 80 min. (fără pauză)

„Povestea multor oameni care fascinează prin schimbarea spectaculoasă a condiției, pornind de jos și ajungând sus, spre încântarea mulțimilor care speră veșnic în biletul câștigător. Din motive numai de el știute, dintre care cel mai plauzibil pare apropierea morții, Dănilă face o favoare apropiaților și lumii în general și acceptă să povesteascăCUM a ajuns de la condiția de sărăntoc și idiotul satului la starea de bunăstare actuală.” (Alexandru Dabija – regizor)

„Pentru mulți dintre noi, azi, minunata poveste a lui Creangă poate să pară ceva nostim, dar de o dezarmantă naivitate. Însă, pe cărările și ocolișurile sale, se ivesc întrebări valabile de când lumea. De ce nu se potrivește o socoteală simplă, făcută acasă, cu cea din târg? De ce furtul de la cineva care a agonisit avere poate fi considerat un lucru justificat? De ce trage norocul doar la unii? De ce se spune că banul e ochiul dracului? Pentru toate problemele astea, și pentru multe altele, la noi există un răspuns suveran:„N-ai tu treabă!”.  (Cătălin Ștefănescu)

 

Joi, 2 noiembrie, ora 18.30                                                                             Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Point Bucuresti

O mie de motive

după „Every Brilliant Thing” de Duncan Macmillan 

traducerea: Horia Suru și Florin Piersic jr.

regia: Horia Suru

distribuţia: Florin Piersic jr.

durata spectacolului: 100 min. (fără pauză)

Un spectacol despre cât suntem dispuși să facem pentru cei pe care îi iubim. „O mie de motive” spune povestea unui om care în diferite etape ale vieții caută lucrurile frumoase din oameni și din tot ce-l înconjoară, ca să înțeleagă mai bine cine este și ce-i cu lumea asta! (Horia Suru)

Duncan Macmillan e pescarul care aruncă momeala. Horia Suru e scafandrul care stă la pândă și o vede. Iar eu sunt doar un peștișor rătăcit, care pică în plasa celor doi complici. Tot ce contează e că am cel puțin o mie de motive să mă duc la teatru. (Florin Piersic jr.)

 

Joi, 2 noiembrie, ora 20.30                                                                                   Sala Teatrului pentru Copii

Teatrul de Comedie

Kimberly

deDavid Lindsay-Abaire

traducerea: Andreea Vulpe

regia: Andreea Vulpe

scenografia și costumele: Cristina Milea

distribuţia: Virginia Mirea, Mihaela Teleoacă, Vlad Bîrzanu, Laura Creț, Ioan Coman

durata spectacolului: 2h 15 min. (fără pauză)

Kimberly este un spectacol provocator care răstoarnă prejudecățile despre normalitate. O familie disfuncțională pusă în fața unor situații normale reacționează în cele maine așteptate moduri, amintind de comediile negre cu tot arsenalul lor de umor, satiră și de neconvențional. Kimberly asigură echilibrul, aducând în ciudata poveste emoția necesară transmiterii unui mesaj care conferă un alt înțeles înaintării în vârstă.

 

Vineri, 3 noiembrie, ora 18.30                                                             Sala Teatrului pentru Copii

Centrul de Teatru Educaţional REPLIKA

Rovegan

text de Catinca Drăgănescu

regia: Catinca Drăgănescu

muzica: Alexei Țurcan

video și documentare: Alexandra Dincă, Vlad Bîrdu, Ionuț Popescu

distribuţia: Mihaela Teleoacă, Silvana Negruţiu şi Valentina Zaharia

durata spectacolului: 90 min.

Inspirat de cartea Lilianei Nechita, Cireşe amare şi realizat ȋn urma unei ample documentării desfăşurate ȋn localităţi din judeţul Vaslui, ROVEGAN explorează fenomenul migraţiei motivate de sărăcie dinspre Europa de Est spre Occident. Urmând traseul unui basm contemporan, spectacolul ficţionalizează experienţa mamelor nevoite să plece la muncă ȋn Italia şi interoghează asupra efectelor unei astfel de dislocări ȋn plan personal şi social. ROVEGAN ia forma unui storytelling colectiv urmărind povestea a trei generaţii de femei şi a modului ȋn care luptă fiecare pentru o viaţă mai bună.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani

 

Vineri, 3 noiembrie, ora 18.30                                                                         Casa de Cultură a Sindicatelor

Teatrul Național „Lucian Blaga” Cluj-Napoca

nziana și Pepelea

de Vasile Alecsandri

regia: Alexandru Dabija

scenografia: Cristian Rusu

muzica: Ada Milea și Anca Hanu

mișcare scenică: Florin Fieroiu

asistent costume: Cătălina Chirilă

asistent de regie: Leta Popescu

distribuţia: Anca Hanu, Miriam Cuibus, Angelica Nicoară, Irina Wintze, Diana Buluga, Adriana Băilescu, Patricia Brad, Matei Rotaru, Ionuţ Caras, Radu Lărgeanu, Cristian Grosu, Adrian Cucu, Cătălin Herlo, Dragoş Pop, Cristian Rigman, Miron Maxim, Silvius Iorga, Mihnea Blidariu

durata spectacolului: 2h 30 min. (cu pauză)

„Cu Sânziana şi Pepelea redescoperim copilăria teatrului românesc, acea naivitate hazlie, jucăuşă, care grăieşte însă multe adevăruri despre firea românească valabile şi astăzi; un text foarte teatral, cu potenţialităţi scenice, de joc… „E jucăuş, da, afirmă regizorul, era şi vremea când se descopereau, cel puţin la noi, efectele scenice, trapa, lumina electrică, schimbatul rapid al decorurilor, coborârea din plafon… şi într-adevăr, ceea ce se vede la Alecsandri, şi o făcea mai mult sau mai puţin calculat, era cunoaşterea folclorului. Iar noi am mers mult pe această cale a folclorului, şi nu la modul superficial, ci mai aprofundat: am ajuns la iele, la vrăjitoare, la blesteme, la legătura cu religia creştină, cu ortodoxismul. Ţinta spectacolului este însă în primul rând să bine-dispună“. (Alexandru Dabija-regizor)

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 12 ani

 


Vineri, 3 noiembrie,
ora 20.30                                                                        Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Nottara Bucureşti

Iarna

de Jon Fosse

traducerea: Carmen Vioreanu

adaptarea: Anca Măniuțiu

regia: Mihai Măniuțiu

scenografia și costumele: Adrian Damian

muzica: Mihai Dobre, Ana Teodora Popa

coregrafia: Andrea Gavriliu

light design: Cristian Şimon, Andrei Florea

sound design: Vladimir Ivanov

distribuţia: Catrinel Dumitrescu, Andrea Gavriliu, Andi Vasluianu, Ștefan Lupu

durata spectacolului: 1h 10 min.

„Piesa Iarna de Jon Fosse este o stranie și enigmatică poveste de dragoste, scrisă de un dramaturg a cărui scriitură pare că se hrănește din aceea rarefiată, ilustrată și teoretizată de Maurice Maeterlinck, sub numele de „tragic cotidian”. Aici, esențial este nu atât dialogul exterior, cel care se rostește și se aude, ci acela interior, al ființei cu destinul său și cu moartea. Structura dramatică a piesei îmi evocă, însă, încă un mare om de teatru al secolului XX, și anume Samuel Beckett, prin tulburătoarea sa capacitate de a investi elipsa – deci golul, absența, tăcerea – cu o forță generatoare de profunde sensuri existențiale.

Este ceea ce a permis creatorilor acestui spectacol să experimenteze o formulă spectaculară și stilistică inedită, în care, într-un decor abstract și ascetic – având însă uluitoarea și paradoxala capacitate de a exterioriza și interioriza Iarna – evoluează, în universuri paralele, unde  gravitația și imponderabilitatea par că se contopesc, corpuri reale și corpuri fantasmatice, pulsiuni reprimate și pasiuni devastatoare, care ne vorbesc despre singurătate, despre nevoia de celălalt și despre dificultatea de a comunica.” (Anca Măniuțiu)

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani

 

 

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 18.30                                                                   Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul Maria Filotti Brăila

Suntrack (În căutarea sunetului pierdut într-un oraș cu soare)

scenariul: Radu Afrim

regia: Radu Afrim

scenografia și costumele: Irina Moscu

asistent costume: Elena Gheorghe

distribuţia: Alin Florea, Narcisa Novac, Corina Georgiana Borș, Valentin Terente, Andreea Răhăianu, Mihai Jalbă, Andrei Moraru, Doru Ciutacu, Florin Stan, Nadejdea Isac, Nigeri Caramanlî, Alexandra Grosu, Andreea Teodora Colț

durata spectacolului: 1h 50 min. (fără pauză)

Un proiect inedit, inspirat din trecutul și prezentul Brăilei, un spectacol cu un scenariu atipic dar convingător, „un fel de docu-fiction inocent”, așa cum spune regizorul, din perspectivă etnică și multiculturală, despre oamenii și muzica locurilor, despre poveștile lor tulburător de reale și nu în ultimul rând, despre blazare și degradare.

Suntrack e un amestec de energie solară a adolescenților, muzica live (lipovenească, turcească, tătărească, hip hop, etc.), video (manele, muzică de stradă, electro etc.) și story-ul simplu al unei întâlniri”. (Radu Afrim – regizor)

 

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 20.30                                                               Casa de Cultură a Sindicatelor

Teatrul Național „Eugene Ionesco” Chișinău

Oscar și Tanti Roz

de Eric-Emmanuel Schmitt

traducerea: Gabriela Bîtcă

regia: Petru Vutcărău

scenografia și costumele: Tatiana Popescu

muzica: Petru Vutcărău

distribuţia: Ala Menșicov, Ștefan Bouroșu, Anatol Guzic, Laurențiu Vutcărău, Alina Țurcanu, Valeria Garțan, Iuliana Vornicescu, Stanislav Cotrobai, Liuba Roman, Victoria Mardari, Dumitru Mamei, Maxim Chiriac, Artiom Perciun, Natalia Prodan

durata spectacolului: 2h (fără pauză)

Ce se întâmplă atunci când o boală incurabilă îți distruge copilăria și inocența?
Ce se întâmplă atunci când niște scrisori către Dumnezeu devin singura ta alinare?

Războiul lui Oscar împotriva tuturor izbucnește atunci când vede lașitatea apropiaților săi care îi ascund adevărul. Acesta găsește un refugiu în poveștile născocite de tanti Roz, care sunt adevărate lecții de viață. Oscar învață de la ea cum să păcălească singurătatea prin intermediul unor epistole copilărești adresate lui Dumnezeu. Stilul infantil ascunde, printre rânduri, drama sufletească pe care o trăiește băiatul de 10 ani.

 

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 22.30                                                                        Sala Teatrului pentru Copii

Godot Cafe Teatru București

Zic-Zac

text Andrea Gavriliu

regia: Andrea Gavriliu

scenografia și costumele: Andreea Săndulescu

asistent scenografie: Alexandru Petre

muzica: Andrea Gavriliu

distribuţia: Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu, Gabriel Costin

durata spectacolului: 65 min.

El și Ea se găsesc într-un club în care se supun, fără să vrea, DJ-ului. Având ca temă principală influența muzicii asupra individului, se va urmări evoluția relației lor în funcție de ce senzații, stări și reacții le trezește fondul sonor. Prin urmare, coloana sonoră a spectacolului joacă un rol decisiv în traseul celor doi „clienți”. Controlată de către DJ, acest maestru de ceremonii ce se află într-o continuă metamorfoză – animalic, bufonic, diavolesc – muzica îi transformă în marionete ce nu-și mai pot controla pornirile. Se oprește muzica? Se simt descoperiți fără ea… Această serată le va scoate la iveală, rând pe rând, toate măștile afișate în societate, plăcerile vinovate, prejudecățile și fricile până nu mai rămâne decât… El și Ea.

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 14 ani

 

Duminică, 5 noiembrie, ora 11.00                                                                      Esplanada Palatului Culturii

Teatrul Național „Lucian Blaga” Cluj-Napoca

d’ECOurage

scenariu: Andrea Gavriliu

regia: Andrea Gavriliu

scenografia: Valentin Codoiu

coregrafia: Andrea Gavriliu

muzica: Mihai Dobre

distribuţia: Andreea Bănică, Norbert Boda, Nicole Burlacu, Alexandru Chindriș, Robert Danci, Blanca Doba, Radu Dogaru, Denisse Moise, Alexandru Popa, Dan Pughineanu, Irina Sibef, Cosmin Stănilă, Maria Teișanu

durata spectacolului: 35 min.

d’ECOurage aduce în stradă studenți-performeri care vor spune prin dans și umor povești nu tocmai amuzante despre diversele tipuri de poluare care ne ocupă zilnic timpul și spațiul: suntem ceea ce bem și mâncăm, suntem ceea ce vorbim, suntem ceea ce respirăm.

Pe ritmurile energice ale lui Dobrică de la Șuie Paparude și cu un limbaj coregrafic-ludic-matematic, performerii au misiunea de a-i capta pe trecători și de a-i ține preț de 30 de minute pe pietonala pentru un spectacol stradal tineresc dar cu un mesaj înțelept.“ (Andrea Gavriliu)

 

Duminică, 5 noiembrie, ora 17.00                                                                        Sala Teatrului pentru Copii

Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe

Leul Ra

text de Cezar Ghioca și Marius Popa

regia: Cezar Ghioca

scenografia și costumele: Raluca Alexandrescu

muzica: Marius Popa

orchestrația: Gabriel Pindici și Marius Popa

coregrafia: Attila Bordás

distribuţia: Ciprian Teodorescu, Dalma Kovacs, Paula Rotar, Sebastian Marina, Mirela Bucur, Elena Popa, Claudia Ardelean, Sergiu Aliuș, Mona Codreanu, Liviu Popa, Costi Apostol

durata spectacolului: 165 min. (cu pauză)

„E circul în oraș“, ne anunță actorii-cântăreți din Leul Ra, într-un refren atât de memorabil, încât l-am auzit fredonat de către spectatori, în pauză. Privit superficial, cu ochiul mulțimii aflate în goană după distracții efemere, circul Mondoludi înseamnă saltimbanci, animale dresate, numere de apariție și dispariție, iluzionism și, vedeta companiei, fiorosul Leu Ra, care, îmbrăcat într-o platoșă de oțel, sare în fața gloanțelor. Văzut mai aproape de nisipul arenei, lumea Mondoludi dezvăluie amiciții și dușmănii, frustrări și depresii, patimi ca jocul de cărți sau alcoolul, nostalgii și iluzii. Un adevărat off-broadway musical care ne invită să explorăm lumea ambiguă a caracterelor umane.

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 10 ani

 

Duminică, 5 noiembrie,  ora 18.30                                                                 Sala Teatrului „Toma Caragiu

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Unchiul Vanea

de A.P. Cehov

regia: Sânziana Stoican

scenografia: Valentin Vârlan

univers sonor: Ion Radu Burlan
light design: Ioan Marin

distribuţia: Ioan Coman, Ana Crețu, Cristian Popa, Mădălina Anea, Paul Chiribuța, Oxana Moravec, Lucia Ștefănescu Niculescu, Ion Radu Burlan, Mădălina Cobzaru

durata spectacolului: 2h 45 min. (cu pauză)

Unchiul Vanea – o dramă în care personajele sunt măcinate de insatisfacție, care vor sa înțeleagă sensul vieții, în care fiecare iubește pe cineva care nu-i poate răspunde în același mod – toate acestea alcătuiesc o piesă la sfârșitul căreia fiecare spectator este invitat să se întrebe care este rostul vieții sale și cât este de mulțumit de cum a trăit. Neîmplinirile personajelor dau naștere unor reflecții profunde despre iubire, curaj, neputință.

 

CONCERTE

Vineri, 3 noiembrie, ora 22.00                                                                                    Berăria Curtea Berarilor

Concert Ethnotic

Cu: Irina Sârbu (voce), Cezar Cazanoi (flaut și caval), Capriel Dedeian (chitară), Anatol Cazanoi (țambal și clapă), Laurențiu Horjea (bas) și Dragoș Mihu (tobe) Durata: 60 min. (fără pauză)

Folclorul românesc este un univers sonor ancestral, ale cărui bogație și frumusețe au rămas nealterate de trecerea timpului.
Concertul de ethno-jazz Ethnotic abordează un repertoriu alcătuit din cunoscute melodii romanești pe care le îmbracă în sonorități și ritmuri noi, fără însă a le distruge autenticitatea și frumusețea.

durata spectacolului: 60 min. (fără pauză)

 

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 21.30                                                                              Berăria Curtea Berarilor

Zoom Trio&Lăcrămioara Bradoschi și Ion Radu Burlan

Cu: Relu Despa (tobe), Andrei Frîncu (contrabas), Cristian Duca (pian),  Lăcrămioara Bradoschi (voce), Ion Radu Burlan – invitat special (voce)

Concert de muzică vintage, cu ritmuri diverse de bossa nova, reggae, swing jazz, manouche jazz, ragtime.

durata spectacolului: 60 min. (fără pauză)


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy