Take a fresh look at your lifestyle.

Incendiu la Halele Centrale, in prima zi de Paste

Prima zi de Paste incepe prost la Ploiesti. Un incendiu puternic a pornit in jurul orelor 18.00 in incinta Haleor Centrale, iar fumul a putut fi vazut iesind prin cupola cladirii. Se pare ca fumul ar veni de la masele plastice din interior(ambalaje). Au intervenit de urgenta sase echipaje de stimgere, o masina de descarcerare, o autoscara si o ambulanta, potrivit delaratiilor facute de reprezentantii ISU Prahova catre Agerpres. Cu mai multe detalii vor veni cei de la ISU Prahova si reprezenantii SC Hale si Piete, cei care sunt proprietarii cladirii unde isi desfasoara activitatea multi comercianti, contra chiriilor aferente.

Asteptam de la Razvan Lungu, directorul acestei societati in care Consiliul Local este actionar, sa spuna in comunicatul sau, pe langa pagubele produse si daca Halele Centrale sunt asigurate in caz de incendiu. Pe surse, se pare ca incendiul a fost izolat, iar doua persoane s-au intoxicat cu fum. Pe masura ce vom avea informatii vom reveni cu amanunte.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy