Take a fresh look at your lifestyle.

In atentia primarului// De ce nu semneaza Adrian Vaida raspunsurile pe Legea 544/2001 si de ce Cezar Stoichiciu intra in Politia Locala ca la el acasa, daca este suspendat?

Revoltator ceea ce aud ca face Cezar Stoichiciu, autosuspendatul functionar public, fost angajat al politiei locale si cercetat penal, acum pus in functia de director interimar al CSM Ploiesti. Se pare ca cei care i-au dat aceasta functie sfidand orice urma elementara de bun simt, punand in functie un individ cercetat penal, nu au niciun control asupra acestui individ.

Saptamana trecuta am facut o solicitare legata de activitatile domnul Cezar Stoichiciu, iar raspunsul a fost unul de-a dreptul idiot, ca sa nu spun ca mi-a fost trimis nesemnat nici de catre puratoarea de cuvant, Evelina Nicolae , nici de loctiitorul directorului general, Carmen Gheorghe, respectiv Adrian Vaida. Ca atare am revenit cu o alta adresa, in care am solicitat, punctual, o serie de raspunsuri care sa ma lamureasca in legatura cu niste lucruri pe care vreau sa vi le aduc la cunostinta in legatura cu acest „minunat” personaj tinut in spate pe filiera UNPR. Mai mult, pentru a nu face rau prin ceea ce as fi scris legat de modul defectuos in care inteleg atat Adrian Vaida, cat si Evelina  Nicolae  sa respecte Legea 544/2001, am solicitat ieri dupa amiaza o intrevedere cu purtatorul de cuvant Evelina Nicolae si Carmen Gheorghe in care am spus din capul locului ca nu doresc sa fie sanctionata purtatoarea de cuvant ci sa primesc raspunsuri oneste si profesioniste, nu ocolitoare, care protejeaza un individ care nu face distinctie intre bine si rau, pe numele lui Cezar Stoichiciu, si care profita mult prea mult de spatele pe care i-l asigura diverse personaje. Astfel, ieri in jurul orelor 16.15 am ajuns la Politia Locala Ploiesti si trebuie subliniat faptul ca dupa cateva minute bune am vrut sa am o discutie si cu Adrian Vaida, legat de faptul ca nu semneaza raspunsurile pe care le trimite institutia pe care o conduce temporar si am aflat ca domnia sa rupe usa in doua la ora la care se incheie programul, ca la fabrica pe vremuri. Prin urmare, Vaida nici nu-si asuma ceva legat de, probabil, prietenul sau Stoichiciu si mai si rupe poarta cand s-au facut opt ore de munca, ceea ce denota o lipsa de devotament, nicidecum o ilegalitate.

Prin urmare, nu mica mi-a fost dezamagirea legata cele doua personaje, cand am aflat acum ca acestea se afla la un „tete a tete” cu Cezar Stoichiciu, in incinta Politiei Locale, intr-un birou, ca niste angajati ai institutiei, in conditiile in care acesta este suspendat si nu mai este normal sa intre cu atata usurinta. Probabil ca Stoichiciu a fost chemat la fata locului sa i se comunice ce adrese am facut eu, lucru care se dovedeste a fi adevarat, cei care se fac vinovati ar trebui sanctionati. Mai mult, daca ce am aflat se dovedeste adevarat, primarul Iulian Teodorescu ar trebui sa aplice sanctiuni dure. Astfel, Cezar Stoichiciu se pare ca ar fi cerut imagini de pe camere, care nu se elibereaza decat pentru organele abilitate si cu mandat.

Pentru cei care tot scot zvonuri cum ca as fi var cu Carmen Gheorghe si de-aia o apar, le spun ca sunt niste tampiti. Nu sunt var de niciun grad cu Carmen Gheorghe, dar o cunosc de o caruta de ani si nu stiu sa fie bagata in ceva murdar, iar daca va fi asa, stie si ea ca voi scrie fara nicio reticenta.

In concluzie, pana primesc raspunsurile de la Politia Locala, semnate si parafate, pentru a demonstra inca  o data, daca mai era nevoie, ce fel de angajat este Cezar Stoichiciu, ce „merite” are in functia pe care o ocupa acum, cea de director interimar al CSM Ploiesti, va spun ca teroarea pe care a semanat-o acest individ in randul angajatilor Politiei Locale are la baza sustinerea politica si mediatica. Tocmai de aceea nu sunt de acord cu practicile acestui individ si a celor din spatele lui pe care, in timp, ii veti afla, daca nu isi iau mana de pe el si nu ii atrag atentia ca sare calul. Poate n-ar fi rau sa mentionam paradoxul in ceea ce il priveste pe Cezar Stoichiciu, comparativ cu Mircea Cosma. Cercetat penal si el, Mircea Cosma a fost suspendat oficial din functie, chiar daca el conduce din spate prin oamenii sai, in timp ce Stoichiciu Cezar, cercetat si el penal, este pus in functia de director interimar al CSM Ploiesti.

Mai dureaza mult pana se pronunta Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti in cazul acestui individ, care se pesupune ca a achizitionat in 2010 un soft AVL cu 100.000 de lei, si care este nefunctional nici la aceasta data?

De ce nu se autosesizeaza nicio institutie abilitata ca un individ cercetat penal, care beneficiaza de prezumtia de nevinovatie doar la nivelul perceptiei publice, asa cum garanteaza legile tarii, este pus in functia de director interimar? Oare nu este un abuz in serviciu, ca de neglijenta nu poate fi vorba, atata timp a fost facuta cu buna stiinta?

P.S. Astept un raspuns si de la jurista CSM Ploiesti, Melania Dragomir, care mi-a comunicat ca institutia pe care o reprezinta este constituita conform OG 26/2000( marturie pot sta oricand discutiile telefonice), adica este o asociatie profesionala. Se pare ca nu e asa si sunt curios ce raspuns va da doamna jurist ca sa iasa din situatie:))))
PPS: Sursa foto: ph-online.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy