Take a fresh look at your lifestyle.

Iliescu către Ponta: Dacă nu te înţelegi cu Crin Antonescu, vin eu să discut cu el

 

Enervat de faptul că Victor Ponta nu reuşeşte să negocieze cum trebuie cu Crin Antonescu, preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, a avut astăzi, la întâlnirea social-democraţilor, o reacţie dură.

Ion Iliescu i-a transmis preşedintelui PSD, Victor Ponta, că nu este de acord ca partidul să cedeze candidatura pentru CJ Buzău şi că dacă nu reuşeşte să negocieze cu liberalii va veni personal să discute cu Crin Antonescu.

Social-democraţii buzoieni au ridicat problema candidaturii pentru Consiliul Judeţean, spunând că nu sunt de acord cu acordul încheiat de Victor Ponta cu Crin Antonescu potrivit căruia liberalii vor desemna candidatul pentru această funcţie. Actualul preşedinte al CJ Buzău, Victor Mocanu, a venit în şedinţa Comitetului Executiv al PSD pentru a transmite că nu este de acord cu decizia luată la centru.

În apărarea celor din Buzău a sărit preşedintele de onoare al PSD. Surse din partid au declarat, pentru gândul, că Ion Iliescu i-a cerut lui Victor Ponta să renegocieze acordul cu liberalii. „Dacă nu te înţelegi cu Crin Antonescu, vin eu să discut cu el”, i-a spus preşedintele de onoare al PSD lui Ponta.

„Este o pretenţie aberantă a celor de la PNL. Nu vom ceda Consiliul Judeţean, vor exista negocieri. Dacă va fi nevoie, mă voi implica personal în aceste discuţii”, a declarat, pentru gândul, Ion Iliescu.

Crin Antonescu a afirmat în repetate rânduri că nu va accepta schimbarea candidaţilor pentru alegerile locale. Potrivit înţelegerii între social-democraţi şi liberali, în judeţul Buzău, PNL va desemna candidatul pentru Consiliul Judeţean, iar PSD pe cel pentru Primărie. Social-democraţii nu sunt de acord cu această împărţire, cerând să desemneze ambii candidaţi, deoarece funcţiile aparţin deja PSD.

„Ion Iliescu nu înţelege că prin aceste declaraţii irită foarte mult partenerii de alianţă”, susţin cei din conducerea PSD.

 

Sursa: mediafax.ro

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy