Take a fresh look at your lifestyle.

Hraniti mai des animalele de la Gradina Zoologica doamna Moagher

Banuim ca multi dintre dumneavoastra mergeti in weekend la Gradina Zoologica de la parcul Bucov. O stiti cu siguranta chiar daca nu ati fost acolo, pentru ca in acest habitat au murit doi canguri, un paun si se intampla uneori lucuri ciudate. Poate ca exageram un pic, dar cert este ca la prima vedere exista o crasa neglijenta din partea ingrijitorilor fata de bietele animale care ne incanta privire in captivitatea lor. Una dintre cititoarele noastre, care zilele trecute a facut o vizita la Gradina Zoologica ne-a trimis la redactie o poza edificatoare despre cat de multa atentie primesc “locuitorii” dn zona. Vedeti in imagine doi porcusori vietnamezi care mai au un pic si rod tabla pentru a mai bea un pic de apa. Mai mult, cei care s-au plimbat prin zona au putut vedea ca nici hrana nu aveau micutele animale din poza.

Nu stim care este orarul de hrana sau de alimentare cu apa si nu vrem sa facem acuzatii gratuite, dar daca in weekend, cand sunt vizitatori bietele animale nu beneficiaza de hrana si apa asa cum ar trebui, ne gandim cat de bine sunt ingrijite in timpul saptamanii .
Pentru cei care nu stiu, Laura Moagher este directorului parcului Bucov.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy