Take a fresh look at your lifestyle.

Hai la vot, la vot la vot !!!

Lumea mă ştie documentat, informat şi ancorat în actualitate şi poate de aceea sunt întrebat mai mereu: „Cu cine votăm Robert, anul acesta la Primărie?”, poate nu ar fi stricat să mă „înhăitez politic” cu vreun partid şi să-l „propăvăduiesc” la cunoştinţele, prietenii şi colegii mei.

Sondajele (făcute în faţa sediilor de partid pe comandă) îi declară pe senatorul Bădescu şi actualul primar drept favoriţi, însă daţi-mi voie să-mi permit să mă îndoiesc că realitatea de la urne va fi aceeaşi cu cea a sondajelor. În acest scurt articol vă voi spune cu cine şi mai ales de ce votez !!!

Aşa că haideţi să vă explic mai întâi de ce nu voi vota cu „favoriţii sondajelor”: Andrei Volosevici se laudă cu ceea ce a făcut în ultimii 4 ani, însă eu aş îndrăzni să zic cu ce a făcut în ultimul an lăsând şi tergiversând multe lucrări pentru a fi cât mai aproape de alegerile locale (Stadionul Ilie Oană s-a inaugurat cu 5 luni mai târziu decât fusese preconizat, Statuia Libertăţii a fost restaurată şi relocată EXACT în săptămâna când s-a pornit campania electorală, tot atunci a fost „umplut” Ploieştiul cu flori) refuză sistematic participarea la confruntări directe televizate cu contracandidaţii săi pe motiv că: „Ploieştenii văd ce am făcut pentru oraş şi NU e nevoie de aşa ceva!”. Iulian Bădescu ne promite cu seninătate o „pensie municipală” dar recunoaşte că NU ştie ce bani sunt în visteria Primăriei şi dacă are sustenabilitate pentru aşa ceva. La fel ca şi celălalt candidat refuză confruntările directe televizate pe motive că nu vrea să-şi crească rivalii politici în sondaje pe popularitatea dânsului. Popularitate obţinută cu panouri întregi de promisiuni cum că ne redă Casa căsătoriilor, Hipodromul, că „Ploieştiul este casa noastră” (scuzaţi-mă dar asta ştiam) vorbe goale şi abureli pe care ploieştenii încep să NU le mai înghită aşa uşor. Şi uite aşa ajungem la cel de-al treilea clasat conform sondajelor Eugen Cristescu, din partea PNŢCD. Un jurnalist care abia aşteaptă să-i vină rândul la emisiunile şi confruntările electorale televizate, care este foarte INCOMODPH pentru ceilalţi contracandidaţi fiindcă le cunoaşte toate hibele prin calitatea sa de jurnalist la publicaţia pe care o conduce „IncomodPH” dar şi la emisiunile de la Prahova TV (atât cât i s-a dat voie). Pregătirea de jurist îl face să-şi dea seama când este timpul să facă o dezvăluire şi ce probe îţi trebuie ca aceasta să aibă şi susţinere.

Sunt ferm convins că primii 2 din sondaje vor refuza sistematic confruntări cu dânsul pe motive de timp, de strategii electorale, că nu vor să-l crească în sondaje şi alte scuze puerile. De fapt vă spun eu că primii doi sunt disperaţi să nu fi dat degeaba sacoşele şi pomenile electorale unora deja scârbiţi de ei şi să rămână fără voturi. Fiindcă de anul acesta nu va mai fi 50% +1 ci cel mai bine clasat în primul tur, ia Primăria Ploieşti şi asta îi înspăimântă pe domnii Bădescu şi Volosevici. Fiindcă între noi fie vorba nici în partidele şi alianţele domniilor lor NU mai au susţinere suficientă. Bătălia electorală a început cu aşa dârzenie încât primii doi au uitat total de noi ploieştenii de rând şi nu ne mai salută decât de pe panourile, bannerele şi afişele electorale de unde NU mai au ochi şi urechi pentru doleanţele şi suferinţele noastre a celor obişnuiţi, acum DOAR o ştampilă este importantă pentru ei, fiindcă dacă NU o primesc va fi jale mare la partid şi mai ales la cei cărora li s-au promis privilegii.

Şi ce te faci bre dacă la votare se va prezenta DOAR electoratul organizat şi informat al celui de-al treilea clasat, iar ceilalţi vor sta cu sacoşele acasă !?!? Ooooooooops !!!

Eu îmi doresc să fie ca în proverbele româneşti: „Când doi se ceartă al treilea câştigă!” sau „Niciodată să nu spui niciodată!”, aşa că ne vedem la urne dragii mei ploieşteni !!!

Oricum aşa cum deja mă ştiţi eu o să mai trec pe aici şi să vă informez de mersul lucrurilor la mine în oraş, aşa că: „STAY THERE I’LL BE BACK!”.

cu stimă şi consideraţie al dumneavoastră sincer Robert Codescu


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy