Take a fresh look at your lifestyle.

Greseala monumentala a primarului Badescu. Colectarea zilnica a cainilor este cea mai proasta solutie

Ma intreb daca Iulian Badescu gandeste cand dispune strangerea cainilor comunitari de pe strazi. Motivul acestei nedumeriri ar fi acela ca locurile de cazare la Adapostul de la Bucov sunt in jurul a 700, in permanenta aflandu-se acolo peste 600 de patrupede. In mod logic, aceasta metoda este una care sfideaza legile firii. Unde se se inghesuie 5000 de caini de pe strazi in 100 de locuri disponibile la Apadost?

Daca ar fi cu adevarat interest de opinia societatii civile, a cetatenilor acestor oras, iubitori sau neiubitori de animale, m-ar putea contacta pentru a discuta despre strategia propusa de cetateni in cadrul Audierii Publice pe care am organizat-o in 30 mai 2012. Ca sa il enervez un pic sis a ii starnesc curiozitatea ii voi aduce aminte ca eu am organizat aceasta audiere, in timp ce domnia sa stragea like-uri pe Facebook pentru rezolvarea problemei cainilor comunitari. Necunoasterea si aroganta l-au pierdut pe Andrei Volosevici si, probabil, asa se va intampla si cu Iulian Badescu. Raportul de expertiza vine in sprijinul edilului si ii arata acestuia care sunt metodele de solutionare a problemei. Colectarea cainilor de pe strazi si, daca ar fi sa iau de bun ce spune un iubitor de animale pe Facebook, uciderea lor de catre ceilalti caini cazati la Adapost, nu este o solutie. Este vorba despre un fenomen ce poate fi oprit printr-o strategie bine pusa la punct, iar raspunsurile sunt in Raportul de expertiza.

Astept un semn de la domnul primar. Daca nu va veni cat mai repede ne vom duce noi la domnia sa, pentru ca noi suntem interesati cu adevarat de binele comunitati, nu doar dam din gura ca sa ne aflam in treaba.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy