Take a fresh look at your lifestyle.

Gratiela Gavrilescu spune ca nu a intervenit pentru destituirea contracandidatului sau, Radu Socoleanu

Destituirea lui Radu Socoleanu face valuri, nu atat de mari, pentru ca personajul este insignifiant, dar face, sa zicem, gaze intr-un pahar cu apa. Am vrut sa vad daca Gratiela Gavrielscu se face vinovata de destituirea celui pe care A.D.O.R il considera incompatibil cu functia de director/sef reprezentanta al RAR, filiala Prahova, consilier local PP DD fiind. Totul a pornit de la stirea aparuta in observatorulph.ro care, pe surse, inducea ideea interventiei Gratielei Gavrilescu. Munca noastra de trei luni era data in derizoriu daca destituirea lui Radu Socoleanu avea ca temei o eventuala limba bagata de Gavrilescu in urechea minsitrului Ovidiu Silaghi si nu demersurile legale, conform Legii 161/2003, pe care A.D.O.R. le-a facut in ultimele trei luni. Astfel, am putut afla chiar din gura deputatului Gratiela Gavrilescu, un punct de vedere legat de aceasta situatie care, daca ar fi fost asa cum era prezentata de colegii de la observatorulph.ro nu era deloc onoranta pentru domnia sa. Parerea domnului Radu Socoleanu nu ne intereseaza deoarce este un personaj care inspira greata, nu  numai la prima vedere, ci prin intermediul telefonului. A primit, oricum, ce a meritat. Acum nu ne ramane sa demosntram incomptibilitatea in instanta si, conform legii, trei ani sa nu mai ocupe nicio functie publica.
“Nu am facut niciun fel de interventie la ministrul Silaghi. Nici n-as fi vrut s-o fac vreodata. Este campanie electorala. A considerat domnul Socoleanu ca demisia sau nu demisia, ci destituirea lui din functie vrea sa o arunce in sptele meu, lucru care nu este adevarat. Eu ma simt linistita, nu am niciun fel de problema. Campania continua, vom mai avea multe, poate…”, ne-a spus Gratiela Gavrilescu, contracandidatul lui Radu Socoleanu la functie de deputat, pe Colegiul nr. 3.
Prin urmare, putem trage concluzia si, totodata, spuza pe turta noastra. Destituirea lui Socoleanu este un act de justitie, avand in vedere starea de incompatibilitate in care se afla de trei luni, conform art. 88, alin 1, lit. d) din Legea 161/2003. Acum nu mai ramane decat ca instanta sa creeze acest precedent si Radu Socoleanu sa dispara din spatiul public trei ani, asa cum spune legea.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy