Take a fresh look at your lifestyle.

Ghici cine e functionarul public de la Finantele Locale care e cercetat disciplinar. Si de ce ?

Astazi am aflat o veste trista… pentru George Stanciu, ginerele fostului primar Emil Calota. Il stiti, ala de i-a bubuit mintea sa ne fure identitatea, adica sa “creeze” copia (in)fidela si philipineza a Incomodph.ro. Nu este vorba despre mogulul expirat Mardare, alias George Stanciu ci despre sclavul lui. Pardon, mana lui dreapta pe care o baga in toate gaurile. Omul bun la toate, administator de firma, interfata de firma, director de ziar s.a.m.d, recte Adraian Naescu a cazut cu curu’ in balta, dupa ce boss-ul lui s-a mutat la Bucuresti sa faca afaceri cu gaze, ca doar socra-su e vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Reglementarea Energiei.

In fine, ca sa nu va fierbem prea tare va putem spune ca am aflat pe surse…sigure… ca Adrian Naescu este cercetat disciplinar. N-o sa va vina sa credeti, dar Naescu, dupa ce a fost plimbat de Mardare prin meandrele bussines-ului, a ajuns functionar public. Unde?

La Serviciul Public de Finante Locale, acolo unde este, asa cum va spuneam, cercetat disciplinar pentru ca, spun sursele noastre, si-a bagat nasul in datele personale aflate in evidenta SPFL Ploiesti ale unor consilieri locali, deputati si senatori prahoveni si chiar ale primarului Iulian Badescu. Adica omul a jucat pe cai mari, s-a dus la varf nu la amarati, iar intrebarea noastra este: pentru cine iti risti libertatea Naescule, ca doar nu te intereseaza pe tine daca si-a platit impozitele Sebastian Ghita, spre exemplu, ca se pare ca si el a fost luat…la ochi?

Ca o simpla supozitie putem spune ca lantul de iubire, ca sa nu spun sclavie, dinte cei doi nu s-a rupt, iar Naescu e obligat pe viata si…pe libertate, fata de fostul lui sef. Ca atare si-a aruncat privirea unde nu trebuia, adica in datele personale ale unor persoane publice. Dar e o supozitie, nu va luati dupa noi ca suntem prosti. George Stanciu e destept, cu tot neamul lui:))))

Vom reveni cu amanunte

P.S.

Legea nr. 677 din 2001

pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

Prelucrarea nelegala a datelor cu caracter personal

Art. 32.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre un operator sau de o persoana imputernicita de acesta, cu incalcarea prevederilor art. 4-10 sau cu nesocotirea drepturilor prevazute la art. 12-15 sau la art. 17, constituie contraventie, daca nu este savarsita in astfel de conditii incat sa constituie infractiune, si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000.000 lei la 250.000.000 lei.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy