Take a fresh look at your lifestyle.

De tot rasul. Ghici cate like-uri are pagina de facebook a Camerei Deputatilor?

Cautand niste date despre activitatea unor parlamentari prahoveni am observat, fara sa imi pot retine o grimasa, ca daca accesezi pagina principala a Camerei Deputatilor, nu gasesti un buton de cautare. Singura pagina pe care apare acest buton este aceea in care se poate urmari procesul legislativ. Poate ca nu stiu eu sa umblu cu …internetul, dar cred ca se impune ca acest site de maxima importanta si care trebuie sa exprime transarenta, sa beneficieze de o cautare la vedere a tuturor informatiilor si nu doar a procesului legislativ.

Partea amuzanta a site-ul Camerei Deputatilor este legata de faptul ca aceasta beneficiaza de un numar de doar 158 de like-uri, in conditiile in care deputatii sunt in numar de 329. La acestia mai putem adauga si sutele de angajati care deservesc institutia si si fiecare parlamentar in parte. Care va sa zica lipsa de incredere in aceasta instiutie este chiar in randul ceor care o deservesc. Nu vi se pare putin prin comparatie cu numarul romanilor din tara si strainatate care ar putea fi multumiti de aceasta institutie? Mie asa mi se pare.

Interesant este ca site-ul Senatului nu are pagina de Facebook, adica cel mai usor instrument de comunicare cu publicul. Oricum arata ca o fereastra batranicioasacare nu exprima decat dorinta de a pleca cat mai repede din preajma ei. De vina poate fi rigiditatea si lipsa de transparenta a celui care conduce Senatul: Calin Popescu Tariceanu.

Credeti ca prietenii dvs. ar fi interesati? Distribuiti acest articol pentru ei!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy