Take a fresh look at your lifestyle.

George Stanciu si-a dat demisia din PSD. Nu mai e nici consilier local

Potrivit copiei Incomodph.ro, publicatia philipineza cu acelasi nume, astazi, George Stanciu, ginerele fostului primar Emil Calota si-a dat demisia din PSD si, implicit, din functia de consilier local. Indiferent care ar fi divergentele dintre mine si el si cum se vor finaliza, nu pot sa nu apreciez, din afara, o astfel de atitudine. Imi plac oameni care au curaj sa ia o pozitie, atunci cand sunt nemultumiti, chiar daca Stanciu, de multe ori da dovada de teribilism. Motivele care razbat din declaratiile postate pe publicatia philipineza converg spre aceeasi idee, respectiv lupta cu familia Cosma. Iata ce spune George Stanciu in finalul declaratiei date philipinezilor:

„ nu în ultimul rând, aș vrea să lansez un apel către oamenii simpli, membri ai PSD, dar și către oamenii de afaceri din Ploiești care sprijină partidul și să le spun că plecarea mea din PSD nu este o renunțare, nu este un abandon. Este singura modalitate prin care pot continua, fără să afectez imaginea partidului, lupta împotriva unor oameni aflați vremelnic în funcții de decizie. Voi reveni în partid în momentul în care acești oameni vor dipărea, fie pe cale naturală, unii dintre ei, fie vor înfunda pușcăriile, alții.”

„Pentru cei ce nu-ntelege…m-am nascut ca sa fiu rege”, pare a spune George Stanciu philipinezilor platiti regeste chiar de el, in incercarea sa de a transmite un mesaj de lupta familiei Cosma. Tinde sa devina foarte interesanta aceasta lupta, in care vor fi, cu siguranta, tradari, bani aruncati, oameni cumparati, oameni vanduti, dosare si come-back-uri preconizate.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy