Take a fresh look at your lifestyle.

George Stanciu e istorie. Si-a luat adio, dar ramane sa lupte…numai el stie cu cine

Vi-l mai amintiti pe consilierul local George Stanciu? Este o intrebare pe care as vrea sa v-o adresez peste sase luni si sa imi spuneti daca il mai tineti minte, dar mai ales pentru ce anume? Inclin sa cred ca nu va ma aduceti aminte, dar sa lasam timpul sa ne dovedeasca daca ma insel sau nu.
Pana atunci sunt nevoit sa va aduc la cunostinta lacrimogena declaratie pe care a facut-o fostul consliler local, care sustine ca a fost obligat sa isi dea demisia, dar nu spune de catre cine si de ce.  Asa cum ma asteptam nu a fost in stare sa spuna cateva cuvinte liber, fara sa aiba ceva scris, cu siguranta de catre altcineva, platit. A facut referire la baronii locali, mai batrani sau mai tineri, dar culmea e ca nu s-a prezentat ca atare. Un plangacios care abereaza continuu si desi vorbeste, nu spune nimic. Anunta ca pleaca, dar nu renunta la lupta. Greu de inteles acest individ . Oare din ce postura va lupta si impotriva cui? Crede el, in mintea lui creata ca Badescu, “prietenul lui”, oricat de tradator ar fi il va vinde asa usor pe Mircea Cosma care i-a dat sa manace ani de zile si l-a facut mare in PSD? Iar daca ar fi asa, atunci primarul chiar este abject pentru ca Mircea Cosma chiar i-a fost ca un tata. Sfatul meu ar fi sa ii faci decontul “prietenului tau”, vezi ce mai poti recupera si fa ce stii mai bine. Umfla-te, desi nu ai cu ce!
Urmariti un discurs de adio al unui individ insipid, cu aere de fante de Dambovita:
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy