Take a fresh look at your lifestyle.

George Botez- USL, cea mai tare marca de xerox, ma copiaza invitandu-l pe Volosevici la dezbatere. Dar Badescu de ce nu raspunde?

Constat fara nicio mirare, ca incep sa fiu copiat. In urma cu doua zile, avocatul George Botez a emis un comunicat de presa prin care il invita pe Andrei Volosevici la o dezbatere televizata. Intrebarea pe care o pun este: In ce calitate il invita domnul Botez pe Volosevici, stiut fiind faptul ca domnia sa candideaza la functia de consilier de pe locul 7, iar celalalt, chiar daca e pe lista de consilieri candideaza pentru functia de primar?

Comunicatul pastreaza aceeasi tenta de ironie, pe care am folosit-o eu in urma cu o saptamana, inainte de a-i coace in minte domnului Botez sa isi asume o invitatie la dezbatere. Il intreb pe George Botez, care se umfla, ca de obicei, de ce Iulian Badescu, nu raspunde la invitatia pe care i-am facut-o, inca de pe data de 21 mai, cand inca Botez dormea in front?

Pentru mine, intre Andrei Volosevici si Iulian Badescu nu exista nicio diferenta, pentru ca amandoi sunt servitorii intereselor de grup, pe care partidele lor trebuie sa le deserveasca.

Modul ordinar in care o mare parte a presi locale ii promoveaza doar pe cei doi candidati este jignitor la adresa ploiesteanului, care nu este ajutat sa ii cunoasca pe toti candidatii la functia de primar.

Fara sa par lipsit de modestie, ma consider cel putin egal cu Badescu si Volosevici, si daca ploiesteanul ar intelege ca nu conteaza partidul din spate ci omul, as fi chiar in fata lor. Ma abtin cu greu sa jignesc, desi sunt si eu om si am nevoie sa refulez, mai ales ca stiu ce va face fiecare dintre ei, daca va iesi primar. Amandoi si-au creat, prin intermediul partidelor care ii recomanda o serie de obligatii fata de un grup de interes. Eu, spre deosebire de ei, ma declar obligat doar fata de ploiestean si pe el vreau sa il servesc. Demagogii astia gen George Botez, Iulian Badescu, Andrei Volosevici vor face din bugetul local pusculita de partid.

Ii anunt pe aceasta cale ca indiferent de rezultatul alegerilor, vor avea in mine un adversar cum n-a avut vreodata cineva.

Candidez la primarie tocmai din cauza acestor oameni de nimic, care se gandesc numai la burtile lor si care se umfla in pene ca servesc cetateanul.

Pentru Bogdan Stoica- Fido am o vorba. Corect ar fi fost, stimabile, sa publici si tu si toata presa locala, daca va credeti corecti, si comunicatul meu din 21 mai 2012, in care i-am invitat si pe Badescu si pe Volosevici la dezbatere. Dar ce e corect pentru alde de-astia ca tine? Din pacate, prea multi. Se stiu ei care sunt onesti si ii rog pe acestia sa nu se supere pe mine.

Va anunt pe toti, pe acesta cale, ca ma incapatanez sa cred ca se poate castiga cinstit acesta batalie. N-o sa puteti cumpara toti ploiestenii. N-o sa puteti cumpara toata presa, desi nu mai aveti mult. Iar daca va fi sa pierd, nu e pierderea mea, pentru ca eu voi ramane la fel.

Bogdane, stai linsitit, nu ma mira nimic in ce te priveste si ca tine sunt prea multi, din pacate. Sa fii/fiti sanatos(i)!

 

Iata invitatia mea din 21 mai 2012

Către

D-ul Iulian Bădescu, candidat USL pentru Primaria mun. Ploiești

D-ul Andrei Volosevici, candidat PD-L pentru Primaria mun. Ploiești

Stimați domni,

 

Subsemnatul Eugen- Costin Cristescu, candidat PNȚCD pentru funcția de primar al municipiului Ploiești și exponent al societății civile ca președinte al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania, mă declar indignat de modul în care domniile voastre intelegeți sa desfășurați campania electorală pentru Alegerile Locale din 10 iunie 2012.

Promisiunile electorale, multe dintre ele fără acoperire, d-le Iulian Bădescu, precum și fățărnicia de care dați dovadă d-le Andrei Volosevici, amandoi sub aceeași „esență” de slogan << Am promis. Am făcut!>> mă fac să cred că n-ați înțeles menirea unei campanii. Vă știu a fi oameni intelgenți, deși nejustificat aroganți, și pun modul opulent și plin de promiscuitate în care vreți să câștigați încrederea ploieștenilor pe seama obligațiilor pe care vi le-ați asumat față de finanțatorii campaniilor dumneavoastră.

Vă readuc aminte că bugetul local nu este pușculița niciunuia dintre partide și, cu atât mai puțin, a celor care le conduc.

Având în vedere toate aceste amănunte vă invit în orice zi, la orice oră, la oricare dintre televiziunile locale și la oricare dintre realizatorii de emisiuni, la o dezbatere în trei ( sau în 10 cum ar fi normal) pentru a aduce la cunoștința cetățenilor Ploieștiului proiectele pe care le propunem, bazându-ne fiecare dintre noi pe o proiecție a bugetelor locale viitoare.

Ca să folosesc un limbaj specific unora dintre cei care afișează bannere de susținere contra cost pentru fiecare dintre dumneavoastră vă adresez invitația la câte dezbateri aveți curaj să participați, astfel:

Dacă aveți sânge în instalație alegeți ziua, ora și locul de desfășurare a dezbaterii/ dezbaterilor, pentru ca ploieștenii să aleagă cine este cel mai bun!

 

Iata invitatia lui George Botez din 26 mai 2012

http://ph-online.ro/actualitate/item/15986-avocatul-george-botez-il-provoaca-la-o-confruntare-pe-avocatul-andrei-volosevici


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy