Take a fresh look at your lifestyle.

FURT ÎNTRERUPT DE POLIȚIȘTII SECȚIEI 3 PLOIEȘTI

Poliţiştii din cadrul Secției nr. 3 Ploiești au prins în flagrant patru tineri, care încercau să fure dintr-un chioșc de ziare. Ulterior au constatat că cei patru sunt cercetați și în alte dosare penale.

Ieri dimineață, în jurul orei 03:00, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploiești, în timp ce acționau pe str. Domnișori din Ploiești, au observat un autoturism care a virat pe Aleea Arnăuți, unde a și oprit. După aproximativ 5 minute, au observat doi tineri care s-au oprit lângă un chioșc de ziare, au coborât din mașină și s-au uitat cu atenție atât la geamul cât și la ușa de acces încercând să pătrundă în interiorul chioșcului, însă, văzând polițiștii cei trei au fugit către autoturismul cu care veniseră.

Polițiștii au plecat în urmărirea lor, observând că în autoturism erau  așteptați de un al patrulea tânăr, care-l și conducea, demarând în trombă spre Șoseaua Vestului.

Autoturismul în cauză a fost oprit în trafic de polițiști din cadrul Secției nr. 3, care au indentificat atât conducătorul autoturismului, cât și ceilalți ocupanți, constatând că este vorba despre patru tineri, trei din Ploiești și unu din Brăila, care, în perioada 20.03.2014-09.04.2014, sunt bănuiți că ar mai fi comis două fapte cu mod de operare asemănător, aceștia sustrăgând cartușe cu țigări și o sumă bani.

 Polițiștii au luat măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, ulterior, pe numele acestora Judecătoria Ploiești a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy