Take a fresh look at your lifestyle.

Frunze de coca pe Aeroportul Henri Coandă.

 

Inspectorii vamali de pe Otopeni au descoperit, cu ajutorul câinelui din dotare, trei pungi cu frunze de coca. Tinerii asupra cărora s-au găsit pacheţelele veneau din Columbia şi spun că frunzele sunt pentru ceai.

În data de 12 februarie 2012, lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Otopeni Călători, la solicitarea Poliţiei de Frontieră, au efectuat un control vamal amănunţit asupra a doi pasageri care călătoreau pe ruta Bogota – Paris – Bucureşti, potrivit Autorităţii Naţionale a Vămilor. În timpul controlului, câinele din dotarea inspectorilor a indicat o valiză de culoare verde aparţinând unei femei în vârstă de 32 de ani, care a recunoscut că are trei pungi cu frunze de coca pentru ceai achiziţionate din Bogota. La control au fost descoperite pungile inscripţionate BIO COCA 100% natural, în greutate de aproximativ 170 grame. Deoarece la testul cu trusa de reactivi pentru cocaină, substanţa a recţionat pozitiv, autoritatea vamală a reţinut pungile pentru a fi trimise la analize. Cazul a fost predat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

 

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy