Take a fresh look at your lifestyle.

Filipesti de padure//Pompierul care a salvat un copil de cinci ani de la inec i-a devenit parinte spirtual

In luna august a acestui an, un pompier prahovean isi punea viata in pericol pentru a salva un copil de cinci ani din localitatea Flipesti de Padure. Numele lui este Lucian Daniel Crismaru , iar acest erou a facut astazi 10 noiembrie 2019 un gest care arata si mai mult calitatea umana pe care o are.Afland ca micutul nu este botezat, dupa ce l-a salvat Lucian a ales sa il boteze pe micutul pe care l-a salvat fiindu-i protector de-acum incolo pe parcursul vietii, ca parinte spiritual.

Lucian a plans ca nu l-a putut salva si pe fratele mai mic al lui Stefan Andrei Daniel, asa cum se numeste cel care a fost salvat de cel care acum este nasul sau. A fost emotionant, din cate ni s-a spus, pentru ca Lucian Crismaru a promis in fata lui Dumnezeu ca va avea grija de cest copil. Cu atat mai mult este de laudat gestul pompierului Lucian, cu cat familia din care provine copilul botezat, nascut a doua oara dupa ce a fost salvat de la inec, este una saraca. Respect!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy