Take a fresh look at your lifestyle.

Felicitari Iulian Badescu// Primarul a suspendat incasarea taxelor si impozitelor, dupa cum a decis instanta

De data asta ma vad nevoit sa il felicit pe Iulian Badescu. Chiar daca stiu ca nu-i convine , primarul a decis sa suspende incasarea taxelor si impozitelor. Stiu ca are nevoie de bani la buget si nu am nicio satisfactie pentru ca are loc aceasta suspendare, numai ca domnia sa ar trebui sa inteleaga ca Legea Transparentei Deciozanale nu este apa de ploiate si trebuie respectata. Il rog pe aceasta cale sa nu mai confunde termenul de “sedinta publica” cu “dezbatare publica” pentru ca iata ce se intampla. Nu vom inceta sa militam pentru drepturile noastre fundamentale ca cetateni, consfintite de Legea 52/2003 si Legea 544/2001. Ii multumim pe aceasta cale primarului ca a inteles ca unde e lege nu e tocmeala, nici chiar pentru el. Felicitari!
Citeste AICI motivul suspendarii incasarii taxelor si impozitelor…
Iata comunicatul de presa:”Primaria Municipiului Ploiesti   anunta cetatenii ca  incepand cu data 01.07.2013 Serviciul Public Finante Locale suspenda programul de incasare a taxelor si impozitelor la domiciliul contribuabililor pana la o data ce va fi anuntata ulterior.”

Incomodph.ro: Ideal ar fi ca incasarea taxelor si impozitelor sa se suspende pana la solutionarea litigiului cu Alianta pentru Drepturile Omului din Romania, nu numai la domiciliul contribuabililor ci si la ghisee. Nu ne retragem felicitarile adresate primarului, in speranta ca va intelege ca nu e mai presus de lege si trebuie sa puna in practica decizia instantei.
Incapatanarea primarului de a pune in practica deciza instantei de suspendare a HCL 4/2013, poate avea consecinte grave, dupa parerea noastra. Speram sa nu ne fi bucurat degeaba ca primarul ar fi inteles situatia.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy