Take a fresh look at your lifestyle.

Facerea de bine e… de mama. Conducerea SGU a vrut sa ajute niste romi din Mimiu, iar ei au uitat sa ridice crengile ramase in urma toaletarii

In Bariera Bucuresti a inceput o ampla actiune de toaletare de cateva saptamani. Multe dintre cererile ramase in urma sunt acum aduse la zi. Din pacate, de miercuri 30.01.2013, s-a produs un scurt-circuit si o cantitate insemnata de crengi taiate au ramas depozitate pe strazi, incurcand traficul pietonal si, pe alocuri, accesul in scarile blocurilor.
Asa se intampla si in cazul proprietarilor de la Blocul 9A, care cu greu pot ajunge in casa scarii, dupa cum ne-au relatat cativa dintre acestia. Ca sa ne elucidam asupra acestei neconcordante am luat legatura cu Mihai Paun, director in cadrul SGU Ploiesti. Acesta ne-a spus urmatoarele: “Miercurea trecuta au trecut prin zona in care se toaletau copacii in Bariera Bucuresti niste cetateni de etnie roma care ne-au rugat, prin intermediul angajatilor SGU, sa le dam lor crengile care raman in urma. Conducerea a fost de acord si s-a oferit sa le puna la dispozitie un tractor pentru transport. Din pacate, acei oameni nu s-au mai intors sa colecteze crengile si ne-au pus intr-o situatie neplacuta fata de cei care locuiesc in zona respectiva sau chiar cei care circula. Luni la prima ora o sa ne ocupam de acest disconfort si rezolvam problema”.
Asadar, proverbul “Facerea de bine e… de mama” se aplica si in acest caz. Nu stim daca cetatenii de etnie roma care au cerut ajutorul si si-au batut joc de el ar fi platit transportul, dar bine ar fi ca cei de la SGU sa fie atenti cu aceste cheltuieli. Oricum, daca luni nu se rezolva, sa ne contactati, ca ne ocupam sa le dam o “perversa de pe Targu Ocna” celor de la SGU.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy