Take a fresh look at your lifestyle.

Facebook// Cine a fost mecanic de locomotiva inainte de a fi director la SGU Ploiesti?

Cred ca o sa imi fac un obicei din a urmari activitatea primarului Iulian Badescu pe Facebook. Adversitatea de care se “bucura” acesta pe site-ul de socializare iese in evidenta la fiecare postare a sa. Una dintre pozele sale mi-a atras atentia prin comment-ul pe care il avea postat. Un anume domn care are profilul “Bose Loving” ii transmite edilului urmatoarele: “ domnule primar am si eu o intrebare pentru dumneavoastra si v-as ruga frumos sa-mi raspunde-ti….daca mecanici de locomotive ajung peste noapte la dv.directori S.G.U. …cei cu facultatii ce trebuie sa faca in lumea asta …eu va intreb in ziua de azi mai e valabila stiinta sau se bazeaza totul pe relatii?…. rusinee ,au ajuns totii incultii sa ne conduca.. mecanici de locomotive cu o simpla profesionala au ajuns directori S.G.U pentru ploiestenii …domnule badescuu dezamagire totala lasati relatiile ca, cu asemenea incultii ne-am distrus tara…”
Cu aceasta ocazie suntem si noi curiosi cine este acest director, nu pentru ca meseria de mecanic de locomotiva nu ar fi una onoranta, ci pentru ca trecerea este prea brusca si ridica semne <<politice>> de intrebare?

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy