Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv//Viceprimarul Raul Petrescu renunta la burlacie. Relatia cu presa il face… tatic

Fetelor atentia la mine. Tanarul viceprimar Raul Petrescu renunta la burlacie in acest an, chiar mai devreme decat se astepta. Petrescu se afla intr-o relatie cu colega noastra de la Romania Tv, Laura calciu de anul trecut, iar iubirea dintre ei pare a fi una profunda. Desi, recent, Raul Petrescu anunta intr-o publicatie locala ca de-abia la anul isi va pune pirostriile, miercurea trecuta planurile s-au schimbat radical. “ Viitoarea mea sotie este insarcinata in 10 saptamani si am luat decizia ca sa facem nunta si cununia religioasa pe data de 9 iunie anul acesta. Nu am preferinte. Copilul poate sa fie fata, poate sa fie baiat, important este sa fie sanatos”, ne-a declarat Raul Petrescu in exclusivitate pentru Incomodph.ro.

Le uram casa de piatra tinerilor insuratei, un copil sanatos si vois care sa le aduca numai bucurii. Iar admiratoarele lui Raul Petrescu sa isi puna pofta in cui, ca de-acum este luat.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy