Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv// Viceprimarul Raul Petrescu are demisia in alb in sertarul lui Socoleanu…care vrea sa ii ia locul

Limitele lui Radu Socoleanu ies la iveala pe zi ce trece. La alegerile locale de anul trecut, actualul si fostul presedinte Radu Socoleanu le-a cerut candidatilor PP DD sa semneze in alb demisiile. Nu stim daca era ordin de la centru si nu ne-ar mira ca falsitatea asta de presedinte sa-l foloseasca drept argument, dar cert este ca majoritatea actualilor consilieri locali si viceprimari si-au dat demisia in alb inainte de alagerile locale. In acest moment, se poate vorbi despre santaj politic fata de fiecare ales PP DD, din partea presedintelui Radu Socoleanu?
Avem informatii sigure ca in situatia de a-si fi dat demisia se afla si viceprimarul Raul Petrescu, iar Socoleanu joaca o carte periculoasa cu PNL pentru a-i lua locul. Dupa ce a pierdut tot ce putea pierde, acum Socoleanu vizeaza locul de viceprimar al colegului sau de partid. Scandalos si rusinos in acelasi timp!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy