Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv// Radu Socoleanu a fost demis

Începând din astăzi, Radu Socoleanu nu mai este preşedintele PP DD Prahova. Acesta a fost demis împreună cu toţi membri Biroul Permanent Judeţean, ca urmare a reyultatelor foarte proaste înregistrate la alegeile parlamentare. Practic, sub conducerea lui Socoleanu, organizaţia Prahova s-a clasat sub jumătatea clasamentului la nivel naţional. Interimar a fost numit Radu Orzaţă, care se va ocupa de organizarea alegerilor. Până la această dată nu cunoaştem care sunt candidaţii pentru funcţia de preşedinte, dar vă vom ţine la curent.
Cariera politică a „maestrului” Radu Socoleanu se pare că s-a sfârşit. După periplul său prin cinci partide credem că nimeni nu-l va mai vrea înregimentat. Faptul că peste 70% dintre organizații l-au vrut jos spune multe, iar cei care îl vor urma sunt puţini pentru ca Socoleanu să reprezinte o atracţie. Roata cât e de pătrată, tot se mai învârte o dată!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy