Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv// Cristina Stoichici va fi noul inspector sef al ITM Prahova. PNL e plin de directori

Schimbari de trupe la Inspectoratul teritorial de Munca Prahova. La cateva luni dupa ce a fost pusa in functia de inspector sef, Doina Mihai va lasa locul un ei alte persoane, incepand de saptamana viitoare. Din pacate, Doina Mihai, un profesionist in domeniu va iesi la pensie.
PNL umple deconcentratele de directori de parca in interiorul insititutiilor nu ar fi persoane foarte bine pregatite. Ca de fiecare data trebuie adus cineva din afara pe criterii politice. Astfel , noul inspector sef al ITM Prahova va fi Cristina Stoichici care, in prezent, face parte din Biroul Judetean pentru Rromi, in calitatea sa de director Cancelarie prefect.
Stoichici a trudit in perioada 2005-2009 ca director adjunct la SC “HALE si PIETE” SA. De remarcat ca, potrivit unui CV de-al noului inspector sef al ITM Prahova, am retinut ca are aceasta aptitudinea de a fi sufletista. Mai rar asa calitati in ziua de azi. Totusi, s-ar putea sa ii dauneze aceasta calitate, nicidecum aptitudine, pentru ca insitututia pe care o va conduce aplica amenzi, nu ofera consiliere.
Orice s-ar spune ii dorim mult succes in noua activitate si sa nu faca politie politica cum a facut fostul inspector sef, Dumitra Ionescu care, pana la noi ordine, este interimar.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy