Take a fresh look at your lifestyle.

Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru omor din culpă

 

Procurorii braşoveni au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Şerban Huidu pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi, produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus.

În 18 octombrie 2011, Parchetul Judecătoriei Braşov a început urmărirea penală faţă de realizatorul TV Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

Anchetatorii au dispus începerea urmăririi penale a fostului star TV bazându-se pe expertizele tehnice şi medico-legală.

În expertiza tehnică a maşinii anchetatorii au stabilit că accidentul putea fi evitat, deoarece maşina nu a intrat în derapaj, cum a afirmat iniţial vedeta Prima TV. În acest raport, se mai precizează că la momentul impactului, bolidul condus de Huidu, rula cu viteza de 87 de kilometri pe oră deşi carosabilul era ud. De asemenea, raportul precizează că, în acea zonă, limita de viteză era de 50 km/h, iar acesta a intrat total pe contrasens. Expertizele anchetatorilor nu mai pot fi contestate, astfel că, avocaţii lui Şerban Huidu, vor fi nevoiţi să îşi reformuleze apărarea.

În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov. Duminică, ei se îndreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a aştepta un client din străinătate.

În 16 octombrie 2011, Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 de kilometri la oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

 

Sursa: adevarul.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy