Take a fresh look at your lifestyle.

Elena Udrea impune, Roberta Anastase explica pentru semnaturile impotriva legii cainilor fara stapan

Partea a doua din comunicatul remis de PDL Prahova in data de 13.11.2011 se refera la cainii fara stapan o veti citi mai jos. Interesant este ca, cu fatarnicia-i cunoscuta, Roberta Anastase sustine ca a simtit o puternica sustinere a oamenilor care au semnat in numar de 35.000 ca sa fie sterilizati cainii comunitari, cica. Mai jos veti vedea un document intern al filialei PDL Bucuresti, condusa de Elena Udrea, care o contrazice pe Anastase. Politicienii din subordinea Elenei Udrea sunt obligati sa stranga la randul lor cateva mii de semnaturi, pentru ca, altfel, li se va retrage sprijinul politic. Sarcinile sunt precise in cadrul campaniei „Bucuresti fara maidanezi!”. Cu totii vrem sa nu mai vedem caini pe strazi, care pot fi un pricol real pentru fiecare dintre noi, dar euthanasierea nu este solutia, ci insitutirea unor institutii abilitate care sa tina fenomenul sub control si, mai ales, sterilizarea.

Comunicat de presa

13.11.2011

2. Tot astăzi s-a finalizat şi Campania de susţinere a proiectului de Lege privind modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân. 35.000 de ploieşteni au semnat în favoarea acestui proiect de Lege, care va fi votat marţi, 15 noiembrie, în Camera Deputaţilor.

“După ce am explicat exact care sunt prevederile acestui proiect de lege am simţit că există o puternică susţinere din partea oamenilor” a declarat Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova. “Sper ca marţi, în Cameră, să reuşim să trecem acest act normativ, pentru că el ne permite să rezolvăm o problemă care este dincolo de interesele de partid şi de lupta politică. Am convingerea că, în cele din urmă, opoziţia va înţelege acest lucru şi va vota alături de noi .”

Dacă această lege va fi votată, sterilizarea cânilor cu sau fără stăpân, aparţinând rasei comune va deveni obligatorie, iar persoanele care cresc sau adoptă câini vor fi direct răspunzatori de respectarea legislaţiei sanitar-veterinare în vigoare. Nerespectarea acestor prevederi va fi sancţionată cu amenzi cuprinse între 5000 şi 10.000 de lei.

PDL Prahova


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy