Take a fresh look at your lifestyle.

E oficial: De’Longhi cumpără fabrica Nokia din Cluj

 

Nokia şi compania italiană De’Longhi au anunţat astăzi semnarea unui acord pentru achiziţionarea de catre De’Longhi a fabricii Nokia din Cluj.

„Corporaţia Nokia, lider global în domeniul comunicaţiilor mobile şi De’ Longhi SpA, unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice la nivel global au anunţat astăzi semnarea unui acord pentru achiziţionarea de către De’ Longhi a facilităţii de producţie a Nokia din Cluj, România, care urmează să fie supusă aprobării autorităţilor relevante” se arată într-un comunicat al companiei finlandeze.

Se estimează că tranzacţia se va finaliza în primul trimestru al anului 2012, iar părţile au convenit ca termenii acordului să rămână confidenţiali.

„De’Longhi intenţionează să integreze facilitatea de producţie, ca parte cheie, în cadrul strategiei sale de dezvoltare, contribuind, astfel, la extinderea internaţională a grupului, aflat într-o perioadă de creştere accelerată. De asemenea, producătorul de electrocasnice planifică adaptarea capacităţii sale de manufactură şi diversificarea platformei sale de producţie, astfel încât să balanseze structura de producţie din Estul Îndepărtat către Europa, unde De’Longhi îşi desfăşoară deja activitatea în cadrul unei fabrici, în Italia” se mai arată în comunicat.

De’ Longhi este unul dintre liderii globali pe piaţa aparatelor electrocasnice, în special în domeniul automatelor de cafea, aparatelor de bucătărie, îngrijirii locuinţei şi confortului casnic. Grupul are o cifră de afaceri de aproximativ 1,4 miliarde de euro şi este listat la Bursa din Milano. Mărcile sale distinctive sunt De’ Longhi şi Kenwood.

Sursa: rtv.net


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy