Take a fresh look at your lifestyle.

Dragos Pirvan isi pune termopane si geam mat, separat de colegi. Cica va fi sef de birou

Facem  apel la angajatii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca sa se inarmeze cu rabdare, pana la iesirea la pensie. Sa isi cumpere stocuri de distonocalm, comprese cu apa rece pentru ca ii asteapta zile grele.

Oameni buni, e groasa. Poate pitica aratarea, dar situatia e groasa. Dragos Pirvan, fostul director si-a infipt dintii adanc in serviciul pe care il are si din care a scos banet la greu. Mai nou, se pare ca va deveni sef de birou, poate prin emiterea unei decizii proprii ori se intoarce lavechea functie. Partea proasta e ca nu mai suporta sa stea alaturi de fostii colegi, dupa ce a fost director. Poate pentru a-si lua masuri de precautie ca sa nu-si primeasca vreun flit in ochi sau pentru a-si continua bussines-urile in linite, Pirvan isi amenajeaza de zor un birou separat in cadrul Camerei 26 de la etajul I al cladirii. Noul birou va fi confectionat din termopan si va avea geamuri mate.

Poate ar fi mai bine sa isi gaseasca alta meserie. Nu de alta, dar poate au nevoie si colegii de un pic de placere ca sa vina la munca.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy