Take a fresh look at your lifestyle.

Donald Constantin// Decizie inteleapta. Daniel Grigore nu a mai fost angajat, pana la urma

Dupa ce a aparut articolul referitor la reangajarea lui Daniel Grigore( vezi AICI) la Societatea de Gospodarire Urbana, acestuia fiindu-i desfacut contractul de munca pentru ca a fost prins cu alcolemie 0,7 la mie, s-au dispus masuri. Sunt nevoit sa scot palaria in fata directorului SGU, Donald Constantin care a indreptat greseala facuta de adjunctii sai, Ovidiu Negulescu si Mihai Paun( vezi foto).
Pe de alta parte, ar fi trebuit sa nu se ajunga in aceasta situatie, iar Daniel Grigore sa fie angajat in alta parte, daca se doreste a i se da o a doua sansa, sau Dumnezeu stie a cata. Exemplul care ar fi fost dat pin reangajarea acestuia ar fi fost o pata imensa pentru SGU, iar o astfel de practica este total neadecvata. Nu ne bucuram ca Grigore a pierdut serviciul, cu siguranta la pilele pe care am observat ca le are, se va descurca, dar daca va face la fel, inseamna ca demersul nostru n-a fost in zadar. Simulacrul de concurs pe care l-a sustinut trebuie sa fie ultimul de acest gen!
„Daniel Grigore a fost anuntat ca nu avea dreptul sa participe la concurs, pentru ca i s-a desfacut contractul de munca pe motive disciplinare( n.r.- aviz amatorilor). Desi Codul Muncii nu ingradeste dreptul la munca, ne-am consultat cu Departamentul Juridic si am constatat ca in conformitate cu art. 110 din regulamentul intern, o persoana care a fost data afara din motive disciplinare, nu mai poate fi reangajata la SGU”, ne-a declarat Donald Constantin.
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy