Take a fresh look at your lifestyle.

Doi ppdd-isti pe statul de plata al unui senator PSD. Unul e consilier local la Ploiesti

Ce nu face omul pentru un banut acolo? Se face frate cu ciocoiul si suge din banul public, ca de-aia e public, nu? Sa ia toata lumea!

Cam asa se intampla cu doi membri PP DD, unul cu “fonctie” in Consiliul Local Ploiesti, care se afla pe statul de plata al …marelui… senator Dan Ionita. Cum bine stiti, acesta a fost si el in PP DD, de unde a ajuns in Parlamentul Romaniei, dupa ce, probabil, cand era mic a facut caca in scaldatoare la ce noroc a avut. Sa spunem noi ca Dan Ionita face parte din categoria tradatorilor ar fi o retorica inutila, ii lasam electorii sa decida. Nici nu e problema noastra, ci a partidului sau care ar trebui sa rasufle usurat ca a scapat de un asemenea personaj. Dar, sa revenim la oile noastre, ratacite si platite de Ionita.

Nu sesizam aici un aspect de ilegalitate, ci unul de imoralitate, dar foamea e mare, putem sa si intelegem cat de cat. Consilierul Local PP DD Gabriel  Constantin Minea( foto), caci despre el  este vorba, este angajat in calitate de colaborator, in baza unui contract civil, incepand cu 01.04.2013 la cabinetul parlamentar al senatorului PSD Dan Ionita. Se presupune, macar la vedere, ca cele doua partide sunt in conflict politic, fiind in opozitie. Dar, iata, fratia politica functioneaza, cand e vorba de bani publici. Nu stim cu ce s-a remarcat Minea in scurta lui cariera poltica, dar n-am vazut sa exceleze la capitolul initiative in Consiliul Local. Sa nu uitam, totusi, ca Gabriel Minea a candidat la alegerile parlamentare, in Colegiul 5 Senat.

Celalalt PP DD-ist care se afla pe statul de plata al senatorului Dan Ionita este Ovidiu Nicolae Cioraneanu care, si el, este pe statul de plata al senatorului Dan Ionita, incepand cu 01.11.2013, tot ca si colaborator, cu contract civil. Si despre acesta trebuie sa spunem ca a candidat din partea PP DD, la alegerile parlamentare, pe Colegiul  11 deputati, Vest si Malu Rosu.

Asteptam un punct de vedere din partea consilierului PP DD. Adica ne intereseaza care este argumentul domniei sale despre postura in care se afla si daca are intentia sa colaboreze in continuare?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy