Take a fresh look at your lifestyle.

Brasov// Doi adolescenti bat cu bestialitate un batran. Acum e in stare critica(Video)

Am primit, in privat, acest link brutal, cu doi  potentiali criminali adolescenti, pe messenger-ul Facebook, fara nicio avertizare, din partea unei persoane care, gandind ca sunt jurnalist, nu trebuie sa fiu pus in tema asupra ceeea ce voi vedea. Din pacate, ceea ce veti urmari in acest material vieo nu este recomandat nimanui, pentru ca este de o brutalitate cum rar mi-a fost dat sa vad. Mai ales la niste adolescenti. Conform observator.tv,  actiunea se etrece in pasajul Hidromecanica Brasov, unde doi tineri fugaresc, in prima faza pe bietul om, dupa care il lovesc cu o brutalitate pe care numai in filme o putem vedea.  Din pacate, gardianul din pasaj ajunge tarziu, poate prea tarziu pentru batranul batut cu bestialitate de cei doi inconstienti. Mi-a luat ceva timp sa procesez ce am vazut si sa public acest articol.

Nu facem niciun serviciu daca protejam astfel de persoane iresponsabile, cu un potential criminal la o varsta atat de frageda. Potrivit observator.tv, politia a confirmat  cele petrecute, i-a identificat pe cei doi adolescenti si propus arestarea lor pentru 30 de zile. De asemenea, publicatia mentionata scrie ca batranul se alfa la spital, in stare critica. Sa-i ajute Dumnezeu sa treaca peste aceasta cumpana a vietii si sa isi revina, mai ales ca astazi e Sarbatoarea de Florii.

Urmariti cu grija materalul video de mai jos :

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1998396693805116&id=100009044157535


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy