Take a fresh look at your lifestyle.

Din Spital de Pediatrie, sediul OMV Petrom va gazdui activitati de teatru

Pe data de 30 septembrie s-a semnat un act aditional la contractul de sponsorizare dintre OMV Petrom si primaria Ploiesti care avea ca obiect trecerea gratuita in patrimoniul municipiului a sediului OMV Petrom din buricul orasului, cu destinatia Spital de Pediatrie.

Stim cu totii ce mare tam-tam s-a facut in mandatul fostului primar demisionar Iulian Badescu, in legatura cu acest spital care de la inceput a fost o prostie politica. Pentru ca nu s-a respectat contractul si riscam penalitati mari, actuala conducere a purces la renegocierea contractului si, dupa cum ne-a spus astazi in conferinta de presa Iulian Teodorescu, s-a ajuns la un consens ca pana p 30 octombrie sa se desfasoare activitati specifice sponsorizarii, respectiv de educatie, cultura, social.

Astfel, primele doua etaje ale cladirii vor fi destinate Administratiei Seriviciilor Sociale Comunitare, urmatoarele doua pentru Casa de Cultura I.L. Caragiale, iar ultimul pentru teatru.

Iulian Teodorescu, viceprimarul cu atributii de primar ne-a spus in cadrul conferintei de presa de astazi, ca urmeaza sa se aloce 40.000 de euro pentru proiectare, urmarindu-se amenjarea definitiva pentru activitatile mentionate pana la 1 iunie 2018 cand este termenul final in care trebuie sa se atribuie destinatia cladirii.

Mai trebuie spus ca pana acum, anual, cheltuielile pe care le-a acoperit primaria cu utilitatile au fost de 200.000 de euro, estimam ca bugetul local a fost lovit cu o cheltuiala inutila de circa 5-600.000 de euro si, bineinteles, nu raspunde nimeni.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy