Take a fresh look at your lifestyle.

Diana Severin sare la gatul lui Radu Socoleanu, aratand adevarata fata a acestui individ

Am primit pe mail un comunicat de presa al Dianei Severin, candidatul PP DD pentru functia de primar al municipiului Ploiesti. Marturisesc ca asteptam mai demult o reactie a Dianei Severin, pentru ca stiam cate a patimit din cauza acestei „Ioana Tufaru” a politicii prahovene, recte Radu Socoleanu.

Cu alte cuvinte, o felicit pe Diana Severin ca i-a aratat acestui nesimtit, ca este un om puternic, cu personalitate, „mai barbat” decat a fost Socoleanu asta vreodata. Acuzatiile asumate in comunicatul de mai jos sunt foarte grave si reflecta caracterul josnic al asa-zisului presedinte al PP DD, care si-a urmarit propriul interes, incercand sa obstructioneze partidul care i-a dat o sansa.

„desfiintarea sediului de campanie prin sustragerea tuturor documentelor aflate in sediul de campanie, restartarea colegiilor (reimpartirea acestora astfel incat oamenii sa fie debusolati” si „Inca din timpul campaniei am incercat sa ma retrag din acea mascarada, realizand ca directivele de la Bucuresti coincid cu interesele altor partide” sunt doar doua dintre afirmatiile semnificative ale Dianei Severin, care reflecta o realitate crunta in ceea ce il priveste pe Socoleanu. Intr-o tara normala, organele de politie sau parchetul ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa inceapa cercetarile cu privire la „sustragerea tuturor documentelor aflate in sediul de campanie”. Din pacate, in Romania inca nu s-a instaurat normalitatea.

De doua luni incerc sa demonntrez ca Radu Socoleanu este incompatibil, ca si consilier local cu functia de director/ sef reprezentanta R.A.R Prahova, iar prefectul Marius Sersea si secretarul primariei Oana Iacob il tin in brate sustinand acelasi argument, si anume ca nu este director ci sef reprezentanta, desi este vorba de o functie de conducere intr-o structura prevazuta de art. 88 alin 1 lit d din Legea 161/2003.

Inainte de a va invita sa cititi comunicatul Dianei Severin, pentru a carei atitudine am toata stima, il anunt pe Radu Socoleanu ca indiferent cine il tine in spate, nu voi abandona ideea de a demonstra ca este incompatibil. Socoleanule nu stiu daca e bine ce faci!

Dedicatia noastra foto pentru Radu Socoleanu este urmatoarea( tratati-o ca atare):

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

Referitor la articolele aparute in presa locala in data de 09.10.2012 , doresc, cu acordul dvs., sa fac unele precizari :

 Referitor la afirmatiile lui Socoleanu Radu, precizez faptul ca in timpul campaniei electorale implicarea mea a fost vadit ingradita prin numeroasele actiuni intreprinse de domnia sa si o sa enumar doar cateva : desfiintarea sediului de campanie prin sustragerea tuturor documentelor aflate in sediul de campanie, restartarea colegiilor (reimpartirea acestora astfel incat oamenii sa fie debusolati ), a atribuit calitatea de presedinte al municipiului – in structura PP-DD, in campanie, redirectionand catre acea persoana atributiile care imi reveneau ca sef de campanie, acea persoana dispunand ca afisele electorale ale consilierilor sa se lipeasca peste afisele candidatului la primarie iar inainte de aceasta directiva, afisele sa fie inlaturate. In plus, la lansarea oficiala a candidatilor pentru alegerile locale, Socoleanu Radu nu a considerat necesara instiintarea mea referitor la data si locatia desfasurarii evenimentului, afland acest lucru de la alti membri cu cateva ore inainte. Urmare acestor actiuni s-a dovedit ca tinta lui Socoleanu Radu a fost ca PP-DD sa scada performanta cat se poate de mult, in favoarea unor terti, in mod special in campania pentru Primaria Ploiesti, lucru cunoscut atat in cadrul partidului cat si in exterior. In ceea ce priveste „comunicarea cu mass-media”, precizez ca am avut nenumarate aparitii atat in presa locala cat si la OTV , fapt ce a condus la o tentativa a lui Radu Socoleanu de a-i sanctiona pe cei care m-au insotit (membri din conducerea PP-DD Prahova) , incercare dejucata de Biroul Permanent Judetean al PP-DD Prahova.

 Inca din timpul campaniei am incercat sa ma retrag din acea mascarada, realizand ca directivele de la Bucuresti coincid cu interesele altor partide. Cea mai importanta piedica a constat in faptul ca in timpul campaniei am intalnit oameni care credeau cu tarie in idealurile exprimate de reprezentantii partidului, nedorind dezamagirea acestora prin retragerea mea . Un alt factor a fost acela ca Presedintele PP-DD, Man Simona m-a implorat sa nu ma retrag, dovada stand mesajele telefonice primite de la Domnia sa.

 Referitor la afirmatiile lui Ionita Dan, nu cunosc ca dansul sa fi fost vreun factor de decizie in campania electorala decat dupa excluderea Gabrielei Costache si retragerea sprijinului politic in ceea ce o priveste . In cadrul partidului si nu numai este cunoscut ca acesta (Dan Ionita), prin mijloace neortodoxe (fapte care fac obiectul unor dosare) a preluat functia de consilier local a dnei Costache. In ceea ce priveste mesajul inscriptionat pe afisele electorale, acesta a fost discutat si agreat de catre Socoleanu Radu. Mentionez ca mesajul meu catre ploiesteni a fost : „Eu nu VAMUIESC banii dumneavoastra”, „a vămui” există în DEX şi are definiţia: „1. A lua, a percepe, a încasa vamă. 2. (La moară) A lua uium ca plată pentru măcinat. ♦ Fig. A fura o parte din ceva.

 In legatura cu asa-zisa candidatura a mea din partea PP-DD la alegerile parlamentare, vehiculata in presa locala, in acest moment nu ma identific cu imaginea acestui partid, si anume aceea de moneda de shimb pe esicherul politic actual.

 Pe aceasta cale ii solicit dlui Socoleanu sa imi prezinte documentele care au stat la baza excluderii mele, eu necunoscand acest lucru pana la aparitia articolelor de presa.

Regretul meu este ca in aceasta organizatie din care am facut parte, cu mici exceptii, sunt oameni normali, destoinici, muncitori cu un grad socio-profesional ridicat si nicidecum asa cum s-a creat falsa impresie ca ei ar apartine unei paturi derizorii a societatii.

Asa cum am procedat de-a lungul carierei profesionale, nu voi accepta compromisul cu zonele obscure. Din punctul meu de vedere Socoleanu Radu face parte din categoria bisnitarilor politici, categorie care trebuie sa dispara din viata politica actuala, Romania avand nevoie de politicieni si nu de personaje carora le dicteaza interesul personal sau cel de grup restrans, interesul national fiind cel care trebuie sa guverneze spiritul politicianului.

 

Pe aceasta cale le multumesc tuturor ploiestenilor care m-au votat !

 

11.10.2012

Diana Severin


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy