Take a fresh look at your lifestyle.

DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ! „Am văzut copii prăjiţi şi vânduţi în pieţe, pe tarabe!”

 

„Am văzut un copil, care părea de vârsta pubertăţii, care fusese găsit mort, prăjit. Tinerii asupra cărora a fost găsit copilul au recunoscut că ei l-au ucis, lau gătit şi au mâncat părţi din el!”

Imediat după anul 1.200, Egiptul a fost cuprins de foamete. Oamenii au început să mănânce gunoaie, fecale, uneori câini, iar apoi s-a ajuns la canibalism, povesteşte Dr. Abd al-Latif, în volumul său, Relation de l’Égypte par Abd-Allatif, Médecin arabe de Bagdad.

Situaţia era înfricoşătoare. În pieţe găseai copii gătiţi în diverse feluri, pe care îi puteai cumpăra pentru a-ţi astâmpăra foamea. Puteai să fii prins şi omorât. Abd al-Latif povestea cum uneori invitaţii familiei erau măcelăriţi şi omorâţi de oamenii înfometaţi. „Am fost în vizită la cineva şi am mâncat o friptură deosebită. Nu am ştiut de la ce animal provenea carnea şi am întrebat-o pe fiica gazdelor mele, care mi-a spus că mersese în vizită pe la ei o femeie mai grăsuţă, pe care au omorât-o şi au mâncat părţi din ea”.

Un alt pasaj înfricoşător prezintă cum într-o piaţă, într-o oală mare, fierbeau capete de copii asezonate cu tot felul de condimente deosebite.

Cu timpul, oamenii care erau prinşi omorând sau consumând carne provenind de la semenii lor erau arşi de vii, pe stradă.

 

Sursa: libertatea.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy