Take a fresh look at your lifestyle.

Detectivii particulari – sunt oamenii cameleon

•Ei sunt cei care descopera amantele VIP-urilor

• VIP-urile platesc din greu pentru a descoperi infidelitatea partenerilor de viata

• Multinationalele apeleaza la ei pentru a-si verifica angajatii

Te lovesti de ei pe drum si nu le dai importanta. Sunt umbra ta, fara sa-ti dai seama. Ai senzatia ca te iscodeste cineva, dar nu il poti vedea. Despre ei afli de abia la sfarsit, cand e prea tarziu. Sunt oamenii cameleon, sunt detectivi particulari, iar viata lor se impleteste, inevitabil, cu cea a persoanelor urmarite.

Infidelitatea VIP-urilor, descoperita pe bani grei

Spectaculoase cu adevarat au fost cazurile de infidelitate ale partenerilor de viata. Unul dintre detectivi particulari din Ploiesti nu a dus lipsa de astfel de cazuri. „Nu va pot da nume din motive de confidentialite, dar va pot spune ca au apelat la mine multe VIP-uri din Prahova din toate domeniile de activitate socio-economica, politica, culturala sau sportiva. In peste 60 la suta din cazuri, presupunerile de infidelitate s-au adeverit. Iar dovezile pe care le-am prezentat au fost probe in instanta”, a spus detectivul ploiestean care a dorit sa ramana anonim. Acesta, mai sustine ca cele mai multe solicitari vin din afara municipiului, „dosarele” cele mai grele sunt a clientilor cu afaceri in strainatate. In functie de discutia cu clientul, detectivul poate face un filaj indelungat, fotografiind toate locurile frecventate de „victima”, toate gesturile facute in prezenta unor persoane mai mult decat apropiate sau poate merge direct la „cuib”, locul cel mai frecventat de aceasta. „De obicei, primavara este anotimpul in care femeile calca stramb, iar toamna, cel in care barbatii isi fac de cap”, a punctat detectivul. Dovezile infidelitatii sunt distruse odata cu incheierea contractului. Niciun VIP nu si-ar dori ca acestea sa „transpire” in presa. Iar pretul platit este unul despre care nu se discuta.

Multinationalele isi spioneaza angajatii

Detectivul abordat de noi, nu are ceasuri cu laser, nici ochelari bionici, nici macar balonzaidul care l-a facut celebru pe Columbo. Un calculator, un laptop si un aparat de fotografiat. In cazul multinationalelor, cel mai adesea, detectivii sunt solicitati sa urmareasca diferiti angajati si sa aduca dovada „tradarii”. In functie de „planul de atac”, de timpul estimat a fi necesar filajului, de numarul de oameni folositi, de mijloacele de transport si de cheltuielile legate de apropierea de „victima”, fiecare detectiv particular isi negociaza pretul contractului. „Am avut cateva cazuri in care multinationale mi-au solicitat serviciile pentru o analiza a activitatii personalului”, a mai povestit acesta. In timp ce angajatii urmariti raportau ca au fost in diferite locuri in interesul companiei, raportul detectivilor de pe urmele lor dovedea, cu probe concludente, ca acestia se deplasau in alte locuri, in interesul altor companii, unele chiar concurente. Unii chiar erau la femeii, alti la chefuri, multi erau acasa si lucrau din telefon desi compania insita pe munca in teren.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy