Take a fresh look at your lifestyle.

Deputatul Mircea Rosca renunta la imunitate si se pune la dispozitia justitiei. Domnule Ponta, oamenii matale de ce nu o fac?

Nu mă voi ascunde niciodată în spatele vreunei funcții și nu voi încerca să profit de calitatea de demnitar pentru a fugi de justiție. Drept urmare, solicit Camerei Deputaților urgentarea procedurilor pentru ridicarea imunității mele parlamentare. Mă bucur că împărtășesc aceeași viziune cu a președintelui Klaus Iohannis în ceea ce privește integritatea și modul în care trebuie lăsată justiția să funcționeze.

Nu doresc să fiu asemuit cu tot felul de personaje care au jefuit țara de milioane de euro și au delapidat bugetul statului. Într-o societate în care toată lumea se disculpă, dar mai ales cei care au făcut rău acestei țări, este foarte complicat să-mi demonstrez nevinovăția în fața susținătorilor mei și în fața celor care au crezut și cred în mine. Sunt nevinovat, am încredere în instituțiile statului și mă supun rigorilor legii. Voi demonstra în instanță că este o aberație ceea ce mi se întâmplă.

Îi transmit lui Victor Ponta că este ridicol să îl compare pe Mircea Roșca, asupra căruia planează o suspiciune invocată de un martor cu antecedente penale, cu camarila din spatele dumnealui, care a făcut atât de mult rău românilor în ultimii 24 de ani.

Avem nevoie de un nou început, de o Românie normală în care legea este egală pentru toți și în care hoții să nu mai strige ”hoții”!

Mircea Roșca,
Deputat PNL

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy