Take a fresh look at your lifestyle.

Deputatul Gabriela Anghel a demarat o campanie de strangere de semnaturi pentru binele copiilor. Vezi despre ce este vorba

Astazi a avut loc conferinta de presa a deputatului PND, Gabriela Anghel la sediul cabinetului parlamentar, din Piata Victoriei. Scopul acestei actiuni a fost acela de a prezenta opiniei publice actiunea pe care deputatul urmeaza sa o desfasoare in perioada urmatoare, pana la finalul lunii februarie. Cu sprijinul unor tineri si a membrilor de partid, Gabriela Anghel si-a propus sa stranga 15.000 de semnaturi pentru a realiza o initiativa civica ce are ca scop construirea unui spital pentru copii nou, nu in sediul OMV Petrom care oricum nu mai face obiectului unei unitati medicale pediatrice. Anghel doreste pentru copiii ploiesteni si prahoveni un spital nou, intr-o alta locatie care sa fie construit de la zero, sa fie ultradotat cu aparatura necesara, sa aiba un parc, sa fie un Centru de sanatate pentru copii. “Ploiestiul isi permite un asemenea spital, poate sustine financiar o unitate medicala pediatrica din bugetul local, din fonduri europene. A vent timpul sa nu mai fim individualisti si sa gandim pentru comunitatea din care cu totii facem parte. Dupa drama din Colectiv s-a vazut ca masele se pot mobiliza. Asta vrem si noi de la ploiesteni, pentru ca avem aceasta capacitate de a ne mobiliza pentru scopuri nobile”, a declarat Gabriela Anghel.

O sursa de venit la care deputatul s-a gandit este, desi nu a denumit-o asa, stoparea coruptiei din primarie, unde achizitionarea unor produse sau servicii se face la un pret care, pe parcurs, se tripleaza. Interesanta a fost invitatia facuta de deputat catre candidatii viitori la primaria Ploiesti, pe care i-a invitat sa I se alature in acest demers, dand dovada de altruism, cu scopul de a rezolva o mare problema a comunitatii, pentru sanatatea copiilor.

Mai trebuie spus ca in viitorul apropiat Anghel vrea sa organzeze o dezbatere publica in cadrul acestei initiative de strangere de semnaturi, dezbatere care se va adresa specialistilor in medicina, invitati sa caute si sa gaseasca solutie cat mai buna si mai viabila pentru viitorul spital de pediatrie.

Bafta!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy