Take a fresh look at your lifestyle.

De la cititori// In atentia SGU si Politia Locala. Parcul din Buna Vestire a devenit pericol public

O problema semnalata de o doamna pe Facebook o supunem atentiei celor care au atributii in domeniul pe care il semnalam. Inainte de toate voi spune ca nu am scris despre prima luata de directorul SGU, Donald Constantin pentru ca oricat de mare ar fi, ea este legala, SC SGU SRL fiind o societate comerciala nu o institutie publica. Suma este mare, in contextul pietei de munca prahovene, dar daca Donald Constantin nu este interesat de ce spune lumea, atunci el sa suporte ponoasele. In schimb, atunci cand vine vorba despre responsabilitatea care ii revine, avem o reclamatie de facut.

Reclamatia pe care o supunem atentiei directorului SGU vine din partea unei cititorare a Incomodph.ro care a dat dovada de atitudine civica si ne-a semnalat o situatie dintr-un parc din Ploiesti, mai exact din str. Buna Vestire. Iata ce spune doamna Alina, pe care o felicitam pentru atitudinea civica de care a dat dovada:

„Va rog frumos am o problema cu un parc din Ploiesti un pericol public ptr copii va rog ajutati-ma sa facem ceva ptr copii nu stiu unde sa mai scriu”. Alina Petcu ne-a trimis si pozele pe care le vizionati in acest articol si, dupa cum se poate vedea, scot in evidenta doua lucruri, in egala masura de importante:

  1. Gunoiul depozitat in incinta parcului mentionat si care se poate constitui intr-un focar deinfectie, periculor pentru cei care il viziteaza, in special copii. Vinovatii sunt, bineinteles, cetatenii care confunda un parc cu o ghena de gunoi
  2. Locurile de joaca pentru copii sunt adevarate pericole pentru copiii care risca sa se joace in zona. Lipsesc scanduri din echipamentele care doteaza parcul, fapt ce pune in pericol chiar viata micutilor, intr-un moment de neatentie

Pe aceasta cale aducem la cunostinta directorului SGU, Donald Constantin si directorului Politiei Locale, Carmen Gheorghe situatia creata, pentru a dispune masurile care se impun. In ceea ce il priveste pe primul ii solicitam sa repare locurile de joaca pentru copii si sa faca …curatenia necesara, pentru ca atributiile de paza ale parcului sunt si in dreptul Politiei Locale. Astfel, atragem atentia directorului Carmen Gheorghe sa extinda patrularea si in zona mentionata, pentru a preveni astfel de actiuni iresponsabile ale cetatenilor care viziteaza parcul.

Poate n-ar fi rau ca sa fie montate, in orice parc, cu riscul de a fi distruse, panouri sau orice mijloace de aducere la cunostinta cetatenilor numerele de telefon la care cei responsabili dintre ei sa poata semnala pe acei nesimtiti care nu sunt in stare sa-si duca gunoiul la ghena ori au un singur scop in viata…acela de a distruge.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy