Take a fresh look at your lifestyle.

De azi, Bogdan Toader nu mai e director la parcul Bucov. Va fi director adjunct la Electrica

Dupa ce a primit un avertisment, in septembrie, pentru moartea cangurului, Bogdan Toader va lua un alt drum. De astazi, nu va mai fi directorul Parcului Bucov si va fi “retrogradat” pe functia de director la Electrica. N-a suportat, probabil, avertismentul scris pe care i l-a dat Badescu dupa ce, o comisia fratricida condusa de directorul Politiei Locale, Cristian Toader, l-a gasit vinovat. A luat drumul pribegiei spre un salariu mai bun si mai putina bataie de cap, pe masura competentei sale.

Sustinem promovarea valorile de catre PSD. CV-ul il recomanda pe Bogdan Toader pentru orice functie, cu atat mai mult cu cat acest CV nu este de gasit pe google. Sigur s-a remarcat el cu ceva, ca altfel nu i s-ar fi gasit un cuibusor caldut, acum ca vine iarna. Dar tot atat de sigur este ca nu am reusit noi sa aflam cu ce anume. Or mai fi multi din-astia la partid?

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy