Take a fresh look at your lifestyle.

De astazi, Gabriela Anghel este presedinte al PP DD Ploiesti. Radu Socoleanu si Dan Ionita au lipsit din program. Radu Orzata: “La munca”( video- declaratii)

Astazi, in sala Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiesti, au avut loc alegerile pentru Biroul Executiv si functia de presedinte al organizatiei municipale Ploiesti a PP DD. Candidat unic a fost deputatul Gabriela Anghel, care a devenit presedinte, dupa ce a asigurat, in bune functiuni interimatul pe aceasta functie. Organizatia municipala se bazeaza pe circa 2.600 de persoane, din care doar 925 au carnet de membru, restul fiind simpatizanti. In sala, printre cei circa 140 de oameni,  au fost prezenti si consilieri locali din alte localitati, primari si viceprimaari, precum si consilieri judeteni, care au raspuns invitatiilor. Gabriela Anghel este foarte increzatoare in viitorul organziatiei muncipale pe care acum o conduce si spera ca sa atraga cat mai multi membri in perioada urmatoare. Iata ce ne-a spus:

Chitrele cele mai mari, respectiv consilierul local Radu Socoleanu si senatorul Dan Ionita, adica “master and servant” pentru cunoscatori, au lipsit de la o asemenea adunare de maxima importanta pentru viitorul PP DD Ploiesti. Mai mult, consilierul local Socoleanu nici nu a candidat la vreo functie, probabil plictisit de cate sututi in fund si-a luat pentru modul dezastruos in care a condus partidul in teritoriu. Dar de morti …politic  numai de bine, mai ales ca presedintele interimar al organizatiei judetene, Radu Orzata, prezent si el la Ploiesti, i-a scuzat pe amandoi sperand la o revenire a lui Radu Socoleanu. Din punctul nostru de vedere mai bine ar spera la o plecare, pentru ca Socoleanu la asta se pricepe cel mai bine, ca doar nu degeaba a trecut prin cinci partide. Iata ce ne-a declarat Radu Orzata care, in treacat fie spus, a si intarziat vreo jumatate de ora, dand vina pe politstii care au “atentat” la carnetul sau auto:

 

Alegerile au avut loc, iar acum PP DD Ploiesti are un presedinte, un prim-vicepresedinte, un secretar, sapte vicepresedinti si 21 de membri in Biroul Executiv. Acestia sunt:

Presdinte: Gabriela Anghel

Prim-vicepresedinte: Octavian Popina

Secretar Executiv: Marian Banu

Vicepresedinti: Raul Petrescu, Codrut Nicolici, Silviu Frigioiu, Gabriel Minea, Costin Blidar, Daniel Voicu, Petruta Constantinescu

Membri: Dumitru Victor Aurel, Francu Dragos, Dan Alexe, Constanta Mihalcea, Dinu Stelu Adrian, Ghita ion, Nicola Pericle, Georgescu Paula, Matac Sebastian, Ciolan Nicolae, Iordache Sorin, Nastase Ramona, Neacsu Robert George, Florescu Petre, Malescu Petre, Dumitru Narcis Alin, And one Petrescu Mioara, Stanciu Gheorghe, Toma Elena, Barac Romulus Vasile si Stefanescu Nicolae.

De remarcat reparatia morala care a avut loc prin alegerea in functia de prim-vicepresedinte a lui Octavian Popina, care a fost haituit de Radu Socoleanu in vremurile de trista amintire pe cand acesta era presedinte de partid, nu un trepadus ca acum. Nu comentam nimic despre jocurile care s-au facut inainte de aceste alegeri cu PSD pentru un candidat de-al acestora din urma, pentru ca am uitat sa il intrebam pe presedintele interimar al organizatiei judetene, Radu Orzata, despre ele.

Incomodph.ro ureaza echipei castigatoare mult succes!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy