Take a fresh look at your lifestyle.

Datoria RATP catre ANAF poate fi stearsa prin expertiza judiciara

Desi am fi crezut ca totul este pierdut in ceea ce priveste Regia Autonoma de Transport Public Ploiesti, se pare ca se intrevede o raza de speranta. Din informatiile noastre, dosarul care priveste datoria catre ANAF de peste 8 milioane de euro, care impunea executarea silita, a fost suspenadat. Mai mult, juristii RATP au obtinut de la instanta admiterea probelor cu expertiza contabila. Astfel, expertul urmeaza ca sa convoace partile in vederea expertizarii sumei precizata in decizia ANAF.
In aceste conditii, exista posibilitatea  sa se constate ca cele 8 milioane de euro impuse de ANAF sunt, de fapt, o datorie gresit intepretata si, astfel, sa fie anulata aceasta datorie care poate duce RATP in faliment. Ar fi o bila alba si pentru directorul Cristian Iancovici si pentru pirmarul Iulian Badescu.
Le sugeram celor doi sa supuna atentiei Consiliului Local faptul ca plafonul de acordare a facilitatilor este mult prea mare, ajungand pana la 3.000 de lei. O astfel de suma reprezinta un trai decent si nu necesita facilitati.  Mai mult de 1.000 de lei n-ar trebui sa fie acest plafon, desi chiar si asa pare un pic fortat.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy