Take a fresh look at your lifestyle.

Daniel Savu are o mica problema. Se numeste Argentina Costache, sefa lui… de campanie

Candidatii independenti dar, mai ales, cei ai partidelor, se bat cu caramida in piept ca, in cazul in care programul lor electoral va esua, isi vor da demisia. Unul dintre ei este Daniel Savu, ce-i drept nu direct ci prin sefa lui…de campanie, Argentina Costache cu care a fost efort sa comunic. I-am trimis pe mail draftul de Declaratie de Angajament si solicitarea CV-ului si a programului electoral. Mai bine imi vedeam de treaba, pentru aceasta doamna nu a facut decat ii faca rau lui Savu prin aberatiile pe care le spunea. Cea mai “tare” a fost: domnul Savu nu candideaza sa isi dea demisia, poate rezolva problemele prin comunicare. Imi spunea asta cel mai slab comunicator din cati am avut ocazia sa cunosc, care in maxim un minut te scoate din sarite cu tot felul de ineptii si cu repetari nenumarate ale cuvintelor in ideea de a se impune in cadrul dialogului telefonic.

Declaratia de Angajament este pentru a vedea daca un candidat isi asuma programul electoral propriu sau arunca promisiuni desarte, frumoase, dar pe care stie dinainte ca nu le va realiza.

Prin atitudinea sefei sale, Daniel Savu ne-a aratat ca nu isi asuma nimic si ca a ramas cu vechile metehne politicianiste. Daca ma insel, Savu ma poate contacta telefonic sa ne intalnim pentru a semna Declaratia. Daca nu, asta e. Mai bine sub fusta!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy