Take a fresh look at your lifestyle.

Dalkia s-a laudat cu pretul apei calde si al gigacaloriei ca fiind cel mai mic din tara. Asa o fi?

Asa cum era anuntata, astazi la orele 10.00 Dalkia Termo Prahova si-a prezentat marile realizari in cei opt ani de contract. Dintre invitatii de marca au luat cuvantul Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Badescu, primarul municipiului Ploiesti, Marius Sersea, prefectul judetului si cei din conducerea Dalkia, respectiv Noel Aime, director general si Gilles Humbert, director pe tara. Trebuie remarcate discursurile lui Mircea Cosma si Iulian Badescu, fiecare cu farmecul lui. Nea Mircea, cum il stim, a gasit  legaturile sinergice dintre Mihai Viteazul si Henry al IV-lea al Frantei, care stau la baza contractului de concesiune semnat cu francezii in 2004, in timp ce Iulian Badescu le reprosa reprezentantilor Dalkia proasta comunicare cu cetateanul si, mai ales, pretul destul de mare pe care il incaseaza si unde ar trebui sa mai umble un pic. Asta in conditiile in care tocmai el se batea ca un leu paraleu in Consiliul Local pentru ca pretul facturat la populatie sa fie de 231 lei, iar bugetul local sa achite in plus cate 44 de lei la fiecare gigacalorie consumata. Trecand peste aceasta noua dovada de ipocrizie a primarului putem spune ca a fost un spectacol antrenant, prezentat de directorul comercial Mihail Dogaru, ca un veritabil showman. Numai ca domnia sa nu reusea sa gaseasca argumente fata de cei prezenti, la niciunul dintre punctele sale de vedere, invocand, de fiecare data, sintagma: “stiti cu totii, nu mai e nevoie sa va spun”.
Mapele de prezentare aveau trecut pe ele sloganul: “Cea mai mica factura la apa calda si caldura din Romania” intr-o eleganta forma de manipulare prin imagini proiectate si cuvinte bine alese de vorbitori. Realitatea o stim cu totii, este cu totul alta, iar fiecare dintre cele 55.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de energie termica va trebui sa plateasca, asa cum spuneam, 231 de lei pentru fiecare gigacalorie consumata pe timp de iarna. Nu am reusit sa aflam cum se calculeaza apa calda la pret de gigacalorie, asa cum a fost aprobata facturarea in HCL-ul care ne va indoi pe toti la iarna.
Administratorii si presedintii de asociatii prezenti au ascultat cu sfintenie pledoaria Dalkia si se citea pe fetele lor ca sunt multumiti. Poate n-au inteles ce ne asteapta sau poate era doar o intalnire de socializare. Realizarile Dalkia sunt pentru beneficiul …Dalkia, iar ce era prezentat tocmai asta sublinia. Cei prezenti erau cei care au menirea sa sporeasca acest profit si ne referim si la municipalitatea ploiesteana. Cu alte cuvinte, ne vedem la primavara, galbeni ca turta de ceara.
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy