Take a fresh look at your lifestyle.

Curtea de Apel Ploiesti nu va mai fi condusa de Corina Botez. I s-a aprobat cererea de pensionare anticipata

Nu as fi crezut informatia pe care v-o relatez, e totusi vorba depsre o persona tanara la un pic peste 52 de ani si putea sa mai duca functia pana la sfarsitul mandatului. Nu cu mult timp in urma, presedintele Curtii de Apel Ploiesti, Corina Botez, sotia avocatului Sorin George Botez era amfitrioana deschiderii, dupa 25 de ani a Palatului de Justitie din Ploiesti si nimic nu lasa sa se inteleaga ca va renunta la functia sa.

Din informatiile nostre, verificate, se pare ca Botez Corina a depus cu catva timp in urma la Consiliul Superior al Magistraturii o cerere de pensionare anticipata care saptamana trcuta i-ar fi fost aprobata. prin urmare, incepand cu data publicarii in Monitorul Oficial a unui decret prezidential de eliberare din functie, Corin Botez nu va mai fi presedintele Curtii de Apel. Practic nu va mai fi judecator si, probabil, va intra in avocatura alaturi de sotul sau. Speram sa fie o decizie care sa nu aiba la baza o stare sa sanatate precara sau vreo problema in activitatea sa. O vorba romaneasca spune cam asa: „cat esti in treaba toti te-ntreaba, cat n-ai treaba nu te-ntreaba”, ceea ce inseamna ca e posibil ca fostii colegi sa-i intoarca spatele dupa ce va iesi la pensie. Sau poate ca nu. Vom vedea!

Suntem curiosi daca influenta pe care o avea sotul sau in mediul politic, prin prisma faptului ca sotia sa era presedintele Curtii de Apel Ploiesti va mai fi la fel de mare sau cei din PSD il vor trece pe linie moarta, pentru ca nu il mai pot folosi. Din cate stim, la alegerile trecute si-a dorit sa fie deputat sau senator, iar acums e umfla in p[ene ca vrea sa fie viitorul primar. Inca o daca o spun, Sorin George Botez este un tip inteligent si abil, dar problema lui este cu caracterul.

Nu stim cine o va inlocui pe Corin Botez in functia de presedinte al Curtii de Apel Ploiesti, dar speram sa fie cineva care reformeze justitia prahoveana de sus in jos si sa nu mai existe judecati golanesti, ca sa nu le spunem acte de coruptie. Nici macar ca exceptii. Deloc!

P.S. Fotografia de mai sus o arata pe Corina Botez, alaturi de buna sa prietena Emanuela Antonescu, decanul Baroului Prahova, o clienta mai veche si viitoare a ziarului Intransigent, dar nu pentru profesionalismul desavarsit pe care s-ar presupune ca ar trebui sa-l aiba.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy