Take a fresh look at your lifestyle.

Cursuri de autoaparare la Ploiesti, pentru doamne si domnisoare

Siguranta cetateanului lasa, in multe cazuri, mult de dorit, mai ales cand vine vorba despre doamne sau domnisoare. Ne referim aici la drumurile pe care acestea sunt nevoite sa le faca, mai ales, seara spre sau de la servici si, de ce nu, de la petreceri. In sprijinul acestora vine un antrenor de karate din Ploiesti, care s-a gandit sa organzieze cursuri de autoaparare.

Seminarul de autoaparare este destinat, in special persoanelor de sex feminin care sunt in situatia de a fi agresate fizic, iar prin acest curs vor avea stiinta sa reuseasca sa iasa din situatiile limita in care sunt puse, din pacate, uneori. Antrenorul care si-a propus sa vina in sprijinul sexului frumos este Sorin Nita, detinator al centurii negre 4 Dan, care se poate lauda cu campioni nationali si europeni, in randul tinerilor pe care ii antreneaza.

Persoanele interesate sa fie pregatite pentru autoaparare trebuie sa stie ca locatia in care se vor desfasura antrenamentele este in Ploiesti, strada Romana, nr 106 si se pot inscrie la numarul de telefon 0723525031.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy