Take a fresh look at your lifestyle.

Cunoașteți expresia: ”Mamă, ce airbag-uri are?” S-a adeverit în cazul unei tinere! Implanturile i-au

 

Sheyla Hershey șoca în urmă cu patru luni când ignora sfaturile medicilor care o avertizau că își riscă viața dacă își va pune o nouă pereche de silicoane și apela la o astfel de procedură, din dorința de a fi o femeie dotată.

În vârstă de 32 de ani, Sheyla, care a intrat în cartea recordurilor pentru cele mai mari silicoane, a trecut recent pe lângă moatre și a fost salvată chiar de implanturi, care i-au servit pe post de … airbag-uri.

În timp ce se îndrepta spre casa ei din Texas, după o petrecere Super Bowl, a intrat cu mașina într-un copac. Deși impactul a fost destul de dur, brazilianca a scăpat teafără datorita sânilor ei imenși, care i-au protejat corpul.

La începutul anului Sheyla renunța la sânii imenși, dobândiţi în urma a peste 30 de operaţii estetice, deoarece îi era pusă viaţa în pericol. Însă nu peste mult timp brazilianca a decis să ignore sfaturile medicilor și și-a făcut noi implanturi imense.

„I-am crescut încet, încet, pe parcursul a două luni, iar acum am iarăşi mărimea 38KKK. Soţul meu s-a temut că o să mor în timpul operaţiilor de mărire, dar eu am vrut neapărat să am iarăşi sâni mari”, declara Sheyla, în noiembrie.

 

Sursa: libertatea.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy