Take a fresh look at your lifestyle.

Cumnata Cămătarilor agăţa clienţi pe net, folosindu-se de bărbaţi pe post de «fetiţe»

 

Poliţiştii au descins azi dimineaţă la patru adrese din judeţul Ilfov, fiind căutaţi mai mulţi suspecţi de proxenetism. Capul reţelei este soţia unuia dintre cumnaţii lui Sile Cămătaru, interlopul reţinut ieri în Germania.

Femeia, de 23 de ani, apropiată a clanului Cămătaru, avea în „custodie” două prostituate şi un bărbat pe care îi plasa clienţilor găsiţi prin intermediul internetului. Serviciile se ofereau în camere de hotel, locaţiile alese fiind în Bucureşti, informează Adevărul.

„Tarifele variau între 150 de lei şi 400 de lei, iar clienţii erau români”, susţin anchetatorii.

Proxeneta a preluat afacerea după ce, în luna aprilie, soţul ei a fost reţinut nu doar pentru prostituţie, ci şi pentru clonare de carduri.

Metoda era următoarea: tinerele întreţineau relaţii sexuale cu turiştii americani, le copiau datele de pe card şi le trimiteau şefilor. Aceştia cumpărau apoi produse de pe internet cu cardurile clonate.

Prejudiciul estimat este de 100.000 de dolari. Această anchetă se face de Poliţia Română în colaborare cu Serviciul Secret al Statelor Unite.

 

Sursa: click.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy